1 Μαΐ 2011

Για τους συλληφθέντες του χθεσινού τελικού μάθαμε τι έγινε...

Επειδή στο taxalia δεν ξεχνάμε και δεν κουραζόμαστε να βλέπουμε το δάσος κι όχι το δέντρο και θέλουμε να μένουμε συγκεντρωμένοι, ας ξαναθυμηθούμε:
Χθες συνελήφθησαν 13 άτομα για επεισόδια στον τελικό κυπέλου ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Αμέσως μάθατε όλοι, τι απέγιναν. Η είδηση υπάρχει σε δεκάδες χιλιάδες sites και λέει:

Στον Εισαγγελέα 13 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στον τελικό

Βαριές κατηγορίες κατά αγνώστων δραστών για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πλημμελήματα εναντίον όσων συνελήφθησαν στο ΟΑΚΑ στο τελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ- Ατρόμητος απήγγειλε η εισαγγελία Αθηνών.

Οι διωκτικές αρχές σχημάτισαν δυο ξεχωριστές δικογραφίες για τους συνολικά 13 συλληφθέντες και συγκεκριμένα:
-Ασκήθηκε ποινική δίωξη για επτά κακουργήματα σε βάρος αγνώστων δραστών για όσα έγιναν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: «Διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, πρόκληση έκρηξης, κατοχή εκρηκτικών, εμπρησμός, ληστεία, απλή σωματική βλάβη κλπ».
Για τη συγκεκριμένη δικογραφία έχουν συλληφθεί δύο άτομα εκ των οποίων ο ένας για "κατοχή εκρηκτικών, έκρηξη, εμπρησμό, διατάραξη κοινής ειρήνης" και ένας ακόμα για "διατάραξη κοινής ειρήνης΄ και θα απολογηθούν σε ανακριτή.
-Ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παράβασης περί εξωσχολικού αθλητισμού, βιαιοπραγίας και κατοχής εκρηκτικών σε βάρος των 11 νεαρών που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ και παραπέμφθηκαν για να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Και τώρα σας ξαναθυμίζουμε, μια ολόκληρη σειρά άρθρων μας, με την οποία ρωτούσαμε τι απέγιναν οι 17 συλληφθέντες οπαδοί του Ολυμπιακού, μετά τον επεισοδιακό αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο Καραϊσκάκη;

21 Φεβ 2011
Τι έγιναν οι 17 συλληφθέντες οπαδοί του Ολυμπιακού;
20 Φεβ 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ο φόβος φυλάει τα έρμα


για σκεφτείτε:
όλοι όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο μάθατε αμέσως, τι απέγιναν οι 13 συλληφθέντες οπαδοί του ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΚ, ούτε ένας όμως από εσάς, δεν έμαθε (και δεν θα μάθει ποτέ !), τι απέγιναν οι 17 συλληφθέντες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΙΑΚΟΣ. Γιατί;
 
Σας καλούμε για χιλιοστή φορά, να σκεφτείτε το γιατί.
Ψάξτε όσο θέλετε. Τηλεφωνήστε σε δημοσιογράφους, εφημερίδες, κανάλια, δικαστήρια, αστυνομίες, πολιτικούς, παντού. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε με τους 17 του Ολυμπιακού!  Πήγαν τελικά στον εισαγγελέα; Ασκήθηκαν διώξεις; Γιατί κανένα μέσο δεν αναφέρει Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Ε;
Ψάξτε ! Κι αν βρείτε κάτι, πείτε το και σε μας !!!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη