11 Μαΐ 2011

Πανδαισία από την Ταϊβάν σε έκθεση λουλουδιών στην ‘Εδεσσα

Οι προβολείς πέφτουν στην «Ανθοέδεσσα» 2011, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις λουλουδιών στην Βόρεια Ελλάδα, που άνοιξε τις πύλες της για το κοινό.
Οι επισκέπτες της έκθεσης εκτός από την ευκαιρία που θα έχουν να απολαύσουν τον υπέροχο κόσμο των λουλουδιών, θα μπορέσουν να γνωρίσουν και χαρακτηριστικά είδη πτηνών της Ταϊβάν. Η Αντιπροσωπεία της Ταϊπέι στην Ελλάδα, έχει προσκληθεί και θα συμμετάσχει στην «Ανθοέδεσσα 2011» με σειρά φωτογραφιών εξωτικών και ενδημικών πτηνών από την Ταϊβάν.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, η πρέσβειρα της ΤαΪβάν στη χώρα
μας Ελισάβετ Τσου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική εκδήλωση της αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει στόχο να στείλει παντού σε μικρούς και μεγάλους μηνύματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
Η αντιπροσωπεία της Tαϊπέι προγραμματίζει και το άμεσο μέλλον, σειρά τέτοιων εκδηλώσεων με πρώτη την συμμετοχή της αντιπροσωπείας στην Ανθοκομική έκθεση της Κηφισιάς».
Η φωτογραφική έκθεση, θα φιλοξενηθεί, από τις 28 Απριλίου μέχρι και τις 16 Μαΐου στο χώρο του Παρθεναγωγείου Έδεσσας, όπου οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και σημαντικά δώρα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη