21 Μαΐ 2011

Ντοκουμέντο σοκ από εισβολή τραμπούκων

1. Βίντεο σοκ από εισβολή ακροδεξιών τραμπούκων που έδειξε το MEGA



2. Βίντεο σοκ από εισβολή ακροαριστερών τραμπούκων που δεν έδειξε το MEGA



E, εμείς τα δείχνουμε και τα λέμε όλα! Αυτή είναι διαφορά του blogger από τον υποταγμένο οσφυοκάμπτη δημοσιογράφο των καναλιών της διαπλοκής. Ο δημοσιογράφος δείχνει μόνο την εισβολή των "ακροδεξιών", ενώ καταπίνει μπουκωμένος, τις πανομοιότυπες εισβολές "ακροαριστερών". Λες και το ένα άκρο διαφέρει από το άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σίχαμα. Και το αντιλαμβάνεσαι καλά, φίλε μου δημοσιογράφε, που διαβάζεις αυτές τις γραμμές και "ξινίζεις", αλλά ξέρεις ότι κατά βάθος, είσαι Φιλιππινέζα ενός συστήματος που θέλει να διαιωνίζονται οι ιδεοληψίες και τα ταμπού. Έλα, αφού κατά βάθος ξέρεις ότι το ξεφτίλισες το "λειτούργημα" για να έχεις το μισθουλάκο....
Σιγά να μην ταυτίζεσαι ιδεολογικά με τους ακροαριστερούς. Απλά αυτοί κάνουν τα κουμάντα, αυτοί τα ΄χουν καλά με την πρεσβεία, τους μπάτσους και το σύστημα κι εσύ δεν είσαι κορόιδο να συγκρουστείς με το σύστημα. Έτσι δεν είναι; Οπότε ξεκαρφώνεσαι ως "ευαισθητοποιημένος" και δημοκράτης, "χώνοντάς" τα μόνο στο ένα άκρο. Αυτό που δεν έχει άκρες στην εξουσία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη