9 Μαΐ 2011

Λαζόπουλος: Ο διαφθορέας των παιδιών μας;

Τον Λαζόπουλο, απ’ ό,τι φαίνεται, προσπαθούν να τον παραστήσουν – όχι μόνο σαν «μέγα διαπλεκόμενο», αλλά και ως «αισχρό διαφθορέα» των παιδικών ψυχών (κατηγορία ανάλογη με του Σωκράτη…). Ώστε οι φιλόστοργοι γονείς (που απολαμβάνουν από τον καναπέ τού σπιτιού τους τη μνημονιακή υποθήκευση του μέλλοντος των φυντανιών τους) να «επαναστατήσουν» εναντίον του ή/και να απαγορεύσουν τη θέαση της εκπομπής του. Προκειμένου να προστατέψουν τα ..παιδιά
 τους από τον «μέγα διαφθορέα».


Δεν θα τολμήσουν να τον λογοκρίνουν (τουλάχιστον προς το παρόν, αν και θα το ήθελαν πολύ). Θα προσπαθήσουν, να του αλλάξουν ώρα, για να μην έχουν πρόσβαση στα λεγόμενά του οι νέοι: που έχουν τεράστια αντιληπτική ικανότητα και το αίμα τους βράζει (σε αντίθεση με τους μεγάλους που είναι πλήρως αποχαυνωμένοι, δυστυχώς…).

Γι' αυτό επιχειρούν, με βρόμικη προπαγάνδα, με πανό ανύπαρκτων οργανώσεων ντεμέκ προστασία του παιδιού: όπως «Το Αύριο του Παιδιού» (σημ.: αυτό το «αύριο», μου θυμίζει «αυριανισμό»), να δημιουργήσουν κλίμα, που θα δώσει την αφορμή στο κομματισμένο κι ελεγχόμενο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να του επιτεθεί (όπως επιτέθηκε στους «Ράδιο Αρβύλα») και να απαιτήσει την αλλαγή της ώρας του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Με αυτό τον τρόπο θα αποκλείσουν την πρόσβαση των νέων στα λεγόμενα του Λάκη, επικαλούμενοι την ανύπαρκτη "αισχρότητα" της Αριστοφανικής (κατά το δυνατόν) Σάτιρας.

Αν διανοηθώ πως, από τον Λαζόπουλο, θα βουλιάξει η παιδική αθωότητα και η οικονομία της Ελλάδας– θα πεθάνωωουουου…

NewNeuromancer
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη