1 Μαΐ 2011

Υποδοχή αρχηγού κόμματος για τον Ψωμιάδη στη Νάουσα

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Νάουσας (αλλά και πολλοί επισκέπτες) στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος παραβρέθηκε σήμερα Κυριακή στις εκδηλώσεις για την 189η επέτειο του ολοκαυτώματος της Νάουσας. "Παναγιώτη εμείς εσένα εμπιστευόμαστε. Να φύγουν τα λαμόγια" και "Παναγιώτη εμείς δεν τρώμε κουτόχορτο. Ξέρουμε ποιός είσαι και για αυτό προχώρα μπροστά" ήταν μερικά από τα πολλά θερμά μηνύματα που άκουσε από όσους έσπευσαν να του...
σφίξουν το χέρι μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του. Κάποιοι μάλιστα του ζήτησαν να συνεχίσει να είναι μαχητής, να μην κάνει το χατίρι σε όσους προσπαθούν να τον φιμώσουν, ενώ κάποιοι άλλοι τον προέτρεψαν να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τη γλώσσα της αλήθειας και να μιλά για τη Μακεδονία. Η υποδοχή Ψωμιάδη στη Νάουσα αποτέλεσε συνέχεια των θερμών εκδηλώσεων που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας στις διάφορες επισκέψεις που πραγματοποιεί τις τελευταίες εβδομάδες σε πολλές περιοχές της Μακεδονίας και όχι μόνο.
Αντίθετα με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία επρόκειτο να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση, ανέβαλε την επίσκεψη της φοβούμενη μάλλον τα αυγά και το γιαούρτωμα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις των εργαζομένων της ΕΝ.ΚΛΩ, οι οποίοι της προετοίμαζαν "θερμότατη" υποδοχή. Τελικά την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Σώκος παρά το γεγονός πως στην γύρω περιοχή εκλέγονται αρκετοί υπουργοί και υφυπουργοί.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη