24 Μαΐ 2011

Εγκαταλείπουν τον Γιώργο τα "δεκανίκια" του

Με την πλάτη στα σκοινιά του πολιτικού ρίνγκ βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τις σημερινές του συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς. Ακόμα και ο Φώτης Κουβέλης της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που μέχρι πρότινος θεωρούνταν "δεκανίκι" του, του γύρισε την πλάτη λέγοντας...
"όχι" στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και προτείνοντας αναδιάρθρωση του χρέους με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και μείωση του επιτοκίου. «Όλα τα άλλα η Δημοκρατική Αριστερά θεωρεί ότι δεν αποτελούν απάντηση στα μεγάλα προβλήματα» δήλωσε ο κ. Κουβέλης και ανέφερε ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.
Μόνο η Ντόρα Μπακογιάννη (το άλλο "δεκανίκι") δεν είχε ξεκάθαρη άποψη αφού η απάντηση της ήταν θολή και έμοιαζε ως "ναι μεν αλλά..".
Ναι μεν συμφώνησε με τη μείωση του λειτουργικού κόστους του κράτους αλλά είπε "όχι" στη φορολογική πολιτική που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση γιατί, όπως υποστήριξε, "εξοντώνει οικονομικά τους Έλληνες". Πάλι καλά που το κατάλαβε δηλαδή.
Α, η κόρη του επίτιμου πρότεινε και κάτι ακόμα: Τη μείωση των βουλευτών σε 200 και άρση της βουλευτικής ασυλίας. Με το τελευταίο δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανένας...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη