23 Μαΐ 2011

-"Εκλεισε" στη Γκρέμιο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Φανατικός χρήστης του Twitter, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποχαιρέτησε τους φίλους του Παναθηναϊκού με το εξής ηλεκτρονικό μήνυμα: "Ωρα να φεύγω τώρα... Αντίο". Λίγο νωρίτερα, ο πρόεδρος της Γκρέμιο, Πάουλο Οντόνε, είχε ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή του σπουδαίου Βραζιλιάνου άσου στην πατρίδα του.


Ενας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα, είπε "αντίο" μετά από τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό, που συνοδεύθηκαν με την κατάκτηση του νταμπλ την περίοδο 2009/2010. Ο Ζιλμπέρτο επιστρέφει στη Βραζιλία και το Πόρτο Αλέγκρε, εννέα χρόνια μετά τη μεταγραφή του από την Ατλέτικο Μινέιρο στην Αρσεναλ και την πολύ σπουδαία καριέρα στο Λονδίνο αλλά και την Αθήνα. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Γκέμιο, τον έμπειρο αμυντικό χαφ της εθνικής Βραζιλίας, καλωσόρισε ο πρώην συμπάικτης του στον Παναθηναϊκό, Γκάμπριελ: «Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και ένας πραγματικός ηγέτης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έπαιξε για δέκα χρόνια στην Ευρώπη και είναι αρχηγός στην εθνική Βραζιλίας».

Ο Ζιλμπέρτο αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό με 78 συμμετοχές και 4 γκολ στη Σούπερ Λιγκα (κανονική σεζόν) και άλλους 27 αγώνες στα κύπελλα Ευρώπης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη