10 Μαΐ 2011

Σκληρή επίθεση στον Παπανδρέου ετοιμάζει η ΝΔ

Σκληρή επίθεση στον κ.Παπανδρέου ετοιμάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, κατά την διάρκεια του Ζαππείου 2.Ο κ.Σαμαράς θα τονίσει πως “έχει απωλέσει την αξιοπιστία του ο κ.Παπανδρέου”,θα αποσαφηνίσει τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για έξοδο από την κρίση και -δεν αποκλείεται- να ζητήσει πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Σαμαράς δεν θα ζητήσει ευθέως προσφυγή στις κάλπες, αλλά θ’αφήσει να εννοηθεί ένα τέτοιο ενδεχέμενο.Στη Συγγρού εκτιμούν πως μετά το Ζάππειο 2, η ΝΔ θα περάσει μπροστά στις δημοσκοπήσεις και θα φανεί πως “υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν που ακολουθεί ο κ.Παπανδρέου”.

Επίσης, ο κ.Σαμαράς θ’ασκήσει δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό, τόσο για τα λεγόμενα του Στρος Καν, όσο και για την “μυστική” διπλωματία που ακολουθεί η κυβέρνηση, αναφερόμενος στη συνάντηση του Λουξεμβούργου.

Ο κ.Μιχελάκης, ο κ.Σταϊκούρας, ο κ.Λαζαρίδης, ο κ.Μηταράκης και οικονομολόγοι-καθηγητές πανεπιστημίων αποτελούν τον στενό πηρύνα των ομιλητών Σαμαρά και εκ των συνδιαμορφωτών της οικονομικής πρότασης της ΝΔ.

politicsnews.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη