20 Μαΐ 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Τι ψήφισαν στις φοιτητικές εκλογές οι μελλοντικοί δάσκαλοι;
Του Νίκου Φώτου, Εκπαιδευτικού
Αυτές τις μέρες, οι εκπαιδευτικοί Αθμιας, θα προσέλθουν στις κάλπες, σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στους συλλόγους του εξωτερικού, για να εκλέξουν αντιπροσώπους για την 80η Συνέλευση της ΔΟΕ και για τις διοικήσεις των τοπικών συλλόγων.
Χρήσιμο θα ήταν να γνωρίζουμε και την στάση των μελλοντικών μας συναδέλφων, όπως αυτή...
 εκφράστηκε πριν 2 μέρες στις φοιτητικές εκλογές.

Οι μελλοντικοί εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως και η πλειοψηφία των φοιτητών, καταδικάζουν την κυβερνητική πολιτική στην εκπαίδευση, που βάζει φραγμούς στο δρόμο της επαγγελματικής τους αποκατάστασης και τους οδηγεί στην ανεργία και την ανέχεια.

Υπερψηφίζουν την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, αποφασισμένοι να αγωνισθούν για ένα καλύτερο αύριο, δείχνοντας τον δρόμο και βάζοντας τον ρυθμό, σε όλους εμάς τους εκπαιδευτικούς.

*( Σαν πηγή για τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκε το mauroskyknos.blogspot.com , ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΑΣΕΩΝ –ΕΑΑΚ, εκτός από το τελευταίο συγκεντρωτικό αποτέλεσμα που προέρχεται από τη ΔΑΠ –ΝΔΦΚ)

* Ας σταματήσει και το παραμύθι με την αποχή. Το 1980 που οι φοιτητικές εκλογές ήταν πρωτοσέλιδα, ψήφιζαν 60.000 ενώ φέτος περίπου οι διπλάσιοι. Το αποτέλεσμα είναι που ενοχλεί κάποιους και προσπαθούν να απαξιώσουν και να αποκρύψουν τις εκλογές.


ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΣ Δάσκαλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη