19 Μαΐ 2011

Παραδέχθηκαν την πλαστογραφία οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ !

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, στην προσφυγή που έχει καταθέσει ο Αστέρας Τρίπολης κατά του Ηρακλή, με την οποία ζητάει την αφαίρεση 7 βαθμών από το "Γηραιό". Στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης οι άνθρωποι της..
 ομάδας της Θεσσαλονίκης παραδέχθηκαν ότι υπήρξε πλαστογραφία (!) στο χαρτί της ασφαλιστικής ενημερότητας, αλλά όχι άλλη παρατυπία, όπως είπαν. Υποστήριξαν ότι αυτό συνέβη στις 14 Ιανουαρίου και πως από τη στιγμή που έχει περάσει ένας μήνας το αδίκημα έχει παραγραφεί, ενώ πρόσθεσαν πως δεν μπορεί να επιβληθεί και δεύτερη ποινή στο σύλλογο, μετά από την πρώτη της ΕΠΟ (ανάκληση των δελτίων).


Οι θέσεις του Ηρακλή, όμως, δεν εισακούστηκαν από την πειθαρχική επιτροπή. Ο πρόεδρος του δικαιοδοτικού οργάνου, μάλιστα, αναρωτήθηκε πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος παίκτης αγωνίστηκε, ενώ του είχε εκδοθεί παράνομα το δελτίο. Τον υποβιβασμό του Ηρακλή ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης, είτε λόγω δυσφήμισης του αθλήματος, είτε λόγω διαστρέβλωσης αποτελέσματος αγώνα. Οι νομικοί εκπρόσωποι των Αρκάδων επισήμαναν ότι η βαθμολογία δεν έχει επικυρωθεί, άρα ακόμα και σ΄ αυτή την περίπτωση ο Ηρακλής θα πρέπει να βρεθεί στην τελευταία θέση του πίνακα και
να μην αντικατασταθεί από ομάδα της Β΄ Εθνικής.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη