Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε επειδή χαρακτήρισε δημόσιους υπαλλήλους «αγενείς»!!!

27 Μαΐ 2011

Είναι να μη μένεις με το στόμα ανοιχτό;
Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης καταδίκασε 83χρονο συνταξιούχο επειδή χαρακτήρισε δημόσιους υπαλλήλους σε επιστολή διαμαρτυρίας του, ως «αγενείς», «αδαείς» και ...
«ανίκανους».

Δήλωσε την αγανάκτηση του για την ταλαιπωρία που υπέστη και το πλήρωσε ακριβά! Το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καταδίκασε τον 83χρονο αγανακτισμένο πολίτη σε ποινή φυλάκισης...
 6 μηνών, με τριετή αναστολή.

Το ξέσπασμα του συνταξιούχου δημιουργήθηκε μετά από καθυστέρηση της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην ανανέωση της άδειας παραμονής της αλλοδαπής συζύγου του.

Ο συνταξιούχος έστειλε τότε επιστολή προς το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης που εν συνεχεία διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών και στο Συνήγορο του Πολίτη.

"Ο απλός πολίτης για να λύσει το πρόβλημά του, ενδεχομένως, πρέπει πρώτα να λύσει το πουγκί του", ανέφερε στην επιστολή του ο 83χρονος.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο συνταξιούχος δήλωσε: "Έπεσα θύμα της εκδικητικής μανίας των υπαλλήλων. Δεν μετανιώνω για τις εκφράσεις μου. Δεν διέπραξα έγκλημα με μάσκα και Καλάσνικοφ. Ενήργησα αντρίκεια και καθαρά και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό που έκανα".

Ο 83χρονος άσκησε έφεση κι αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: ΑΠΕ
Share

8 σχόλια:

 1. Ενώ άλλοι(δεν λέμε ονόματα αφού τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται)μπορούν να χαρακτηρίζουν το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων ως "κοπρίτες" αλλά εδώ η δικαιοσύνη δεν μπορεί να πάρει θέση!
  Γι'αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτή την χώρα την κατέστρεψαν κάτι δημόσιοι υπάλληλοι της πλάκας σαν αυτούς που έβγαλαν την απόφαση . Αίσχος κοπρίτες .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ενίοτε η δικαιοσύνη μπορεί και να λειτουργεί.Φαίνεται δε γνώριζαν τον κύριο "ξέρεις ποιος είμαι εγώ?".Μπράβο τους πάντως που το κυνήγησαν! Βλέπω το "θύμα" να καταφεύγει τώρα στους "αγανακτισμένους"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλλοι είναι κοπρίτες και γιαυτό πρέπει να είναι με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών και να πληρώνονται για την εργασία που ολοκληρώνουν, να πληρώνουν την ασφάλεια τους από την τσέπη τους και να μην είναι αργόμισθοι καναπεδάτοι και με φραπέ . Αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Α! κι εγώ νόμιζα ότι ήταν αυτοί που δεν πλήρωσαν ,δεν πληρώνουν και δε θα πληρώσουν ποτέ φόρους!Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε ότι φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς ας πάμε πλατεία ...έχει και σουβλάκια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. bppan28 Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι φοροκλέπτες και όλοι οι γιατροί φακελλάκηδες και οι φαρμακοποιοί συντεχνία και οι βιομήχανοι εκμεταλλευτές και οι λιμενεργάτες καλοβολεμένοι και διαίρει και βασίλευε, μην γίνεσαι υποχείριο ενός συστήματος που για να καλύψει τις δικές του ανεπάρκειες ρίχνει τις ευθύνες στους πολίτες.
  macedonian τώρα τι σχέση έχει η...πλατεία με αυτά που σωστά είπες δεν κατάλαβα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αγαπητέ black ,απλώς διαφωνώ με το "κίνημα" των "αγανακτισμένων" στις πλατείες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΒΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ!!!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΥ!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΠΙΑ!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη