11 Μαΐ 2011

Ντομινίκ Στρος-Καν: "Δεν είναι δική μου η Πόρσε"

«Σ' ένα καλό του φίλο» και όχι στον ίδιο, ανήκει τελικά η πολυτελέσταστη Porsche, στην οποία φωτογραφήθηκε να επιβιβάζεται πριν απο λίγες ημέρες στο Παρίσι, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου dominique strauss-kahn.

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε απο τη..
 δημοσίευση της επίμαχης φωτογραφίας, άνθρωποι του περιβάλλοντος του Στρος Κάν έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησίας του φίλου του Ραμζί Κιρούν.

Πρόκειται για τον 38χρονο πρώην ανώτερο αξιωματούχο του ΔΝΤ, νυν στέλεχος του Ομίλου Lagardere και ειδικός σύμβουλος του γάλλου Κροίσου Αρνό Λαγκαρντέρ θεωρείται ένα από τα άτομα που πάντοτε επισκέπτονται τον Στρος Καν όταν βρίσκονται στο Παρίσι.

Μάλιστα δόθηκαν στη δημοσιότητα και λεπτομέρειες για το πώς και έγινε να επιβιβαστεί στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο ο διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικύ Ταμείου.

Στις 28 Απριλίου ο Στρος Καν δέχτηκε στο σπίτι όπου μένει με την σύζυγό του τον φίλο του Ραμζί Κιρούν.

Κατά την αποχώρησή του από το σπίτι, ο Στρος Καν αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο που είχε παρκαρισμένο ο Κιρούν στην αριστοκρατική Πλας ντε Βοζ και άρχισε να αστειεύεται για το πόσο πολυτελές είναι, οπότε και ο 38χρονος του πρότεινε να τον μεταφέρεί με αυτό στο δείπνο όπου είχε προγραμματίσει να πάει ο επικεφαλής του ΔΝΤ με τη σύζυγό του.

Κατά την έξοδο τους από αυτό και αφότου είχαν φτάσει στον προορισμό τους, ένας φωτογράφος του γαλλικού πρακτορείου AFP απαθανάτισε την σκηνή, η οποία δημοσιεύθηκε αρχικά στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Le Parisien» και έπειτα έκανε τον γύρο του κόσμου.

Σημειώνεται ότι ο Ντομινίκ Στρος Κάν προαλείφεται για υποψήφιος των Σοσιαλιστών στις επικείμενες γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2012.

tanea.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη