27 Μαΐ 2011

Απομάκρυνση Παπακωνσταντίνου, ζητά το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Πριν από μερικούς μήνες, το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να αναλάβει εργολαβικά την (δήθεν) αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, ώστε -κατά τη γνώμη μας- να λειτουργήσει ως αμορτισέρ στην αντίδραση του λαού.
Σήμερα, ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ  γράφει, ....
την παραπάνω "δημοσιογραφική πληροφορία", την οποία μεταφέρει η συντρόφισσα δημοσιογράφος Ανίτα Στιβακτάκη, η οποία κάνει ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ και ολόκληρη η αρθρογραφία της, κινείται προς μια κατεύθυνση: να δείχνει μια "μόνιμη δυσαρέσκεια" των τοπικών πασόκων. Το αμορτισέρ που λέγαμε παραπάνω, ώστε να εκτονώνονται οι οπαδοί, αλλά να μη βγαίνουν από το μαντρί.

Η είδηση από την εφημερίδα
Την απομάκρυνση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου ζήτησαν ομόφωνα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Α΄Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια της χτεσινοβραδυνής συνεδρίασης του οργάνου, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Ταυτόχρονα είπαν «οχι» στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και του ΟΛΘ και ζήτησαν αλλαγή της οικονομικής πολιτικής. Οι αποφάσεις αυτές δε δόθηκαν επισήμως χτες στη δημοσιότητα και αναμένεται να δοθούν μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων.


http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=1&artid=94593
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη