5 Μαΐ 2011

Και ο Ευθ.Φωτόπουλος στο πλευρό του Ηρακλή

Την αμέριστή του, συμπαράσταση, στην ποδοσφαιρική ομάδα και τον κόσμο του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, εκφράζει ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Π.Κ.Μ. Ευθύμιος Φωτόπουλος.

«Με έκπληξη και αγανάκτηση πληροφορήθηκα την άδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που οδήγησε σε οριστικό υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας του «Γηραιού» στη..
 Β’ Εθνική Κατηγορία.

Τα ερωτηματικά που γεννιούνται είναι πάρα πολλά με πρώτο, το γιατί για ακόμα μία φορά «πλήττεται» ομάδα της Θεσσαλονίκης, η ίδια η Θεσσαλονίκη και ολόκληρη η Μακεδονία?

Διερωτώμαι γιατί αντίστοιχες καταστάσεις δεν αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Αθήνας, με τα τεράστια οικονομικά κονδύλια που οφείλουν αλλά και τους οικονομικούς κολοσσούς που τις στηρίζουν.

Αυτή τη δύσκολη στιγμή στην οποία βρίσκεται η ομάδα των κυανόλευκων έχει συμπαραστάτη στο πλευρό της, όλη τη φίλαθλη Θεσσαλονίκη. «Αυτή» που διψάει για ωραίο ποδόσφαιρο. Που ευελπιστεί στην ισότιμη μεταχείριση όλων των ομάδων της χώρας. Αυτή τη φίλαθλη Θεσσαλονίκη, που αποζητά την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Εκφράζω την αμέριστή μου συμπαράσταση στην ομάδα, τους οπαδούς, τους φιλάθλους και τους φίλους του ιστορικότερου συλλόγου της Θεσσαλονίκης τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη