5 Μαΐ 2011

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Πιστεύαμε μέχρι πρότινος και διατηρούμε ακόμη αμυδρές ελπίδες ότι ο νέος Δήμαρχος Καλαμαριάς είναι διαφορετικός από τον προηγούμενο. Έστω κι αν προέρχεται από την ίδια θερμοκοιτίδα, από..
 την ίδια μήτρα που δεκαετίες τώρα στην χώρα μας κυβερνά και γεννά προβλήματα και παραφροσύνη.


Είναι καλός και έντιμος ο νέος Δήμαρχος. Βρίσκεται όμως εγκλωβισμένος στο νοσηρό DNA που πνίγει τους κυριότερους συνεργάτες του.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας , γνήσιος φορέας ότι πιο οπισθοδρομικού εξέφραζε και εκφράζει ο σημερινός υποτίθεται Πρωθυπουργός ( Βαλιανάτος, ναρκωτικά στα μπαλκόνια, Νεοθατσερισμός, περιθωριολογία) υποστήριξε την εκδηλωση. Δευτερη χρονιά οργάνωθηκε και φιλοξενήθηκε το δεύτερο «Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης». Τα «φρούτα» που συμμετείχαν ήταν διάφοροι νοσηρής έμπνευσης ΜΚΟ, η αντιμακεδονική ομάδα του περιβόητου Τρεμόπουλου, αδερφές, ξαδέρφες και άλλα εδώδιμα.

Στόχος , σκοπός και κεντρική ιδέα του φεστιβάλ, η ελεύθερη χρήση των ναρκωτικών. Είναι υπέρ ή κατά ο κ. Δήμαρχος; Είναι έτοιμος να καλλιεργήσει μαλακά ναρκωτικά στην Πλατεία Δημαρχείου και στα μπαλκόνια της πόλης μας; Είναι έτοιμος να προπαγανδίσει την χρήση των μαλακών (ποιος άραγε δοκιμάζει την σκληρότητα των δολοφονικών ουσιών;) στα σχολεία της Καλαμαριάς; Γιατί αφήνει ολους αυτους τους τυχαρπαστους να δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα και την νεολαία μας; Γνωρίζει ο κ. Δήμαρχος το τεράστιο πρόβλημα των νέων της πόλης μας από αυτό το διαόλισμα που λέγεται «μαλακά ναρκωτικά»; Γνωρίζει ότι το 100% των εθισμένων ομολογεί ότι άρχισε από αυτά που ο Αντιδήμαρχος τα προπαγανδίζει καλοπιάνοντας ότι περιθωριακό, ότι οπισθοδρομικό, ότι άρρωστο κακό υπάρχει για λόγους ψηφοθηρίας ; Ας δώσουν πρώτα στα παιδιά τους ο Τρεμόπουλος και οι άλλοι , μαλακά ναρκωτικά αφού δεν κάνουν κακό και τότε και εμείς οι «αθεράπευτοι» δεξιοί, η λεγόμενη συντήρηση θα σωπάσουμε.

Συντήρηση βέβαια μόνο μέσα στον παροξυσμό και τον πυρετό της δικής τους αρρώστιας.

Κύριε Δήμαρχε, αλλάξτε πλεύση. Έλατε στην όχθη της λογικής. Απαγορεύστε όσους δηλητηριάζουν τους νέους με ουσίες και μηδενισμό.

Έλα μαζί μας στα Σχολεία, στους Προσκόπους, στα Αθλητικά Σωματεία της Καλαμαριάς να προπαγανδίσουμε την ζωή.

Έτσι ίσως κερδίσεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των συμπολιτών μας. Πολύ πιο πολύτιμο από μερικές δεκάδες ψήφους.



ΜΠΑΝΙΩΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμαριάς
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη