31 Μαΐ 2011

Έφαγε πόρτα ο Ταχιάος

Από το ίδιο του το κόμμα.
Αποκαλύφθηκε όμως με την ευκαιρία, για ακόμη μια φορά, η έφεση των πολιτικών στις κωλοτούμπες και πόσο δίκιο έχουν οι αγανακτισμένοι Έλληνες εναντίον των πολιτικών.
Εξηγούμαι:

Ο συμπαθής φίλος της Ντόρας Μπακογιάννη και οιωνεί αρχηγός του κόμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στη Θεσσαλονίκη, έκανε μια πολύ σωστή (με τα κριτήρια ένταξης κάποιου στη ΔΗ.ΣΥ.), πρόταση στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος της κ.Μπακογιάννη.
Είπε: "Να καταργηθεί η μονιμότητα στο δημόσιο".
Αυτή  ήταν η πρότασή του, που τέθηκε σε ηλεκτρονική ψηφοφορία (η διαδικασία της ηλ/κής ψηφοφορίας ήταν μια ωραία καινοτομία του συνεδρίου).
Να θυμίσουμε ότι η κ.Μπακογιάννη έχει μιλήσει επανηλλημμένα για την κακοδαιμονία του δημοσίου, έχει στηρίξει την πολιτική της ύπαρξη στον ιδιωτικό τομέα ("για τους ιδ.υπαλλήλους δεν ενδιαφέρεται κανείς" είπε πολλές φορές) και συνεπώς αναμέναμε η ΔΗ.ΣΥ. να ..πρωτοτυπήσει και να μη λειτουργήσει με τις νοοτροπίες του παρελθόντος.
Η πρόταση όμως απορρίφθηκε από τους συνέδρους !!! "Έφαγε πόρτα" ο Ταχιάος από το κόμμα του! Δημοκρατικά βεβαίως...

Μια από τα ίδια δηλαδή. Όταν έχουμε την άνεση της ανεύθυνης αντιπολίτευσης (με την έννοια ότι δεν υπογράφουμε εμείς), είμαστε όλο δυναμικές και ανατρεπτικές -έως επαναστατικές- ιδέες. Να καταργηθεί η μονιμότητα, να καταργηθεί το άσυλο, να καταργηθούν οι συμβασιούχοι....
Όταν πλησιάζει η ώρα της πράξης, γυρνάμε στη ...συντήρηση. Γιατί με τις ανατρεπτικές ιδέες, χάνουμε ψήφους.
Άλλωστε από τα 200 άτομα που εκλέχθηκαν στην Κ.Ε. οι μισοί και πλέον είναι ...τι άλλο; δημόσιοι υπάλληλοι ! αυτοί μόνο απέμειναν να τρέχουν πίσω από τα κόμματα...

Τα λέω καλά Νίκο; ή έχεις κάποια αντίρρηση να τη συζητήσουμε;

Βασίλης Πρ. /taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη