11 Μαΐ 2011

Ο SUPER3 υπέρ Αθανασιάδη και σφόδρα εναντίον Σκόρδα

Πολύ σοβαρή υπόθεση ο ΑΡΗΣ κι όχι το παιχνίδακι κάποιων...

είναι ο τίτλος σημερινής ανακοίνωσης του μεγαλύτερου συνδέσμου οπαδών του ΑΡΗ, εν όψει των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στον σύλλογο
Ξεγέλασε ολόκληρο τον Σύλλογο καπηλευόμενος τον σχεδιασμό και την προσπάθεια πολλών ανθρώπων αλλά και το όνειρο της..
 οικογένειας του ΑΡΗ ν’ αποκτήσει επιτέλους ο ΑΡΗΣ ένα μέσο επικοινωνίας που θα προασπίζει τα συμφέροντα του. Οδηγούσε με μαθηματικά ακρίβεια τον ΑΡΗ στην οικονομική καταστροφή και την αγωνιστική απαξίωση, αλλά ήταν ο ίδιος που οδηγήθηκε εκτός προεδρίας με τη συντριπτική πλειοψηφία των 3/4 να τον απορρίπτει.

Ποτέ δεν παραδέχθηκε τη βούληση του εκλογικού σώματος. Μεθοδευμένα και υπομονετικά ετοιμαζόταν να επανέλθει (με το μυαλό του). Δήλωνε επί δυο περίπου χρόνια προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να είναι ποτέ υποψήφιος σε κάποιο θεσμό του ΑΡΗ και καλλιέργησε το ψεύτικο προσωπείο των ΜΜΕ που δήθεν προβάλουν τον ΑΡΗ ενώ στην πραγματικότητα οι «επιχειρήσεις» του σκοπό είχαν να πλήττουν με κάθε ευκαιρία την εμπιστοσύνη του Λαού του ΑΡΗ και να προκαλούν φθορά και αντι-συσπείρωση.

Υποθέσεις όπως του Νασούτι, του Κάμπορα, του Κούπερ, του Χαβίτο και πολλές άλλες αποτέλεσαν την αφορμή για «δηλητήριο», διχασμό, λάσπη και παραπλάνηση. Για όσους δεν το ξέρουν, ο Κούπερ είναι προπονητής σήμερα σε ομάδα των Αθηνών (!), ο Νασούτι MVP του Ελληνικού πρωταθλήματος και ιδιοκτησία επίσης ομάδας των Αθηνών, ο Κάμπορα δικαιώθηκε και ο ΑΡΗΣ υποχρεούται να καταβάλει τα χρωστούμενα.

Ως μιντιάρχης ταυτίστηκε με τους αντιπάλους του ΑΡΗ χλευάζοντας και απαξιώνοντας, με τα μέσα που έχει στη διάθεσή του, πρόσωπα και θεσμούς: Την Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, την Διοίκηση της Λέσχης φίλων ΑΡΗ, υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, την Εξελεγκτική Επιτροπή του φορέα, την Εφορευτική Επιτροπή της εκλογικής διαδικασίας, τον ΑΡΗΣ FM αλλά και υπαλλήλους της επίσημης φωνής του Συλλόγου.

Συκοφάντησε τον μεγαλύτερο Σύνδεσμο του ΑΡΗ μόνο και μόνο γιατί έπαψε να τον στηρίζει όταν διαπίστωσε ότι την ίδια ώρα που ο ΑΡΗΣ όδευε προς τον οικονομικό αφανισμό και την αγωνιστική απαξίωση, ο «παντογνώστης παντοκράτορας» αρνούνταν να συνεργασθεί με το ΔΣ της Λέσχης και του ΑΣ για να βρεθεί μια λύση ώστε ο ΑΡΗΣ να αποφύγει τις κακοτοπιές στις οποίες οδηγούνταν με μαθηματική ακρίβεια.

Φωνές υστερικές, σωροί από ψεύδη, φήμες, φαντασιώσεις. Κανένας δισταγμός για «κριτική» και λασπολογία εναντίον ανθρώπων. Κατάντια και ξεφτίλα σ’ όλο το «μεγαλείο» της, που όμοιά της δεν έχουμε ξαναζήσει. Κανένας άνθρωπος του ΑΡΗ δεν γλύτωσε από το συκοφαντικό παραλήρημα και την εμετική ψευδολογία του σύγχρονου Εφιάλτη του ΑΡΗ.

Θα ήταν αφελής όποιος πίστευε ότι η συμμετοχή του στις επικείμενες εκλογές της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ είχαν στόχο την Προεδρία και τη Διοίκηση του ΑΡΗ, μ’ ένα ψηφοδέλτιο το οποίο μόνο θυμηδία προκαλεί. Προφανώς και άλλοι είναι οι στόχοι του. Να προκαλέσει θόρυβο και φθορά.

Θόρυβο ώστε να μην ακουστούν τα «πεπραγμένα» του και φθορά ώστε ν’ αφήσει χώρο για τον Δούρειο Ίππο του, στον οποίο συμμετέχει ο άνθρωπος που προσπάθησε να κάνει άνω-κάτω την προηγούμενη φορά τη Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, συνεπικουρούμενος από μία μικρή κωμικοτραγική κουστωδία ανθρώπων του περιβάλλοντος του μιντιάρχη.

Όσοι προσπαθούν να στήσουν τσίρκο, θα είναι και οι μοναδικοί κλόουν. Ο σεβασμός στις διαδικασίες και στους θεσμούς, που πλήττονται συνεχώς με απαξιωτικές τακτικές, επιβάλλει υπομονή και καθαρές κουβέντες, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, στον κατάλληλο τόπο. Το μέλλον του ΑΡΗ είναι πολύ σοβαρή διαδικασία για να γίνεται αντικείμενο πειραματισμών, καπρίτσιων και μεγαλοπιασμάτων. Κι αυτό θα πρέπει να το λαμβάνουν όλοι σοβαρά υπόψη τους, αλλά και να το αποδεικνύουν.

Η Λέσχη και οι εκλογές στις οποίες έχουμε όλοι το προνόμιο να συμμετέχουμε χωρίς όρους, είναι κάτι εξαιρετικά πολύτιμο για να μπορούν να το μειώνουν και να το ευτελίζουν με τις πράξεις τους άτομα που είτε είναι ήδη οριστικά στο περιθώριο ή που δεν έχουν καμία απολύτως δυνατότητα να προσφέρουν, αλλά βρίσκουν ευκαιρία να φανούν, να πραγματοποιήσουν κάποια φαντασίωση τους ή να κερδίσουν το μερίδιο της δημοσιότητας που θεωρούν ότι τους ανήκει.

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ αλλά και η «υπόθεση ΑΡΗΣ» γενικότερα είναι κάτι πολύ σοβαρό - για πολλούς από εμάς είναι από τα σοβαρότερα πράγματα στη ζωή μας - και δεν έχουμε καμία διάθεση να βλέπουμε ανθρώπους ν’ αντιμετωπίζουν τον ΑΡΗ σαν κάποιου είδους «παιχνίδι» ή να τον βλέπουν σαν μία ευκαιρία να εκπληρώσουν προσωπικά απωθημένα ή να ικανοποιήσουν προσωπικές φιλοδοξίες που όμως τίποτα δεν μπορούν να προσφέρουν στον Σύλλογο…

Ανακοίνωση του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ SUPER 3 και των 64 παραρτημάτων του

"Στηρίζουμε Θανάση Αθανασιάδη"

 
Μετά από Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9/5/2011, ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ SUPER 3 και τα 64 στεγασμένα παραρτήματα του Συνδέσμου, ανακοινώνουν ότι στηρίζουν το ψηφοδέλτιο ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του κ. Θανάση Αθανασιάδη και των συνεργατών του, ως τη μοναδική σοβαρή υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, αυτή που δίνει όραμα για την αδιάλειπτη συνέχιση της αγωνιστικής – διοικητικής – οργανωτικής ανάτασης του αγαπημένου μας ΑΡΗ!!!

Η μέχρι τώρα διοικητική πορεία της ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, με:

- Την περσινή κατάκτηση της 4ης θέσης και

- Την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου, που χάθηκε για ένα σουτ έξω από την περιοχή,

- Τη φετινή πρόκριση στους ομίλους του Europa League και μετέπειτα στους «32» του θεσμού, ανάμεσα σε ευρωπαϊκά μεγαθήρια και ξεπερνώντας την κάτοχο του Τροπαίου και του ευρωπαϊκού Super Cup,

- Την αποτυχία για το ευρωπαϊκό εισιτήριο της νέα χρονιάς (κάτω, βέβαια, από περίεργες εξωτερικές συνθήκες του γνωστού ελληνικού φαινομένου των τελευταίων αγωνιστικών),

- Τη διαφαινόμενη, πλέον, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ και

- Τη σωστή διαχείριση των σχέσεων που πρέπει να υπάρχουν με όλους όσους απαρτίζουν το οικοδόμημα του ΑΡΗ,

ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΘΕΤΙΚΗ!!!

Κάνοντας «ταμείο» με καθαρό μυαλό, καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και όλους τους υπόλοιπους Αρειανούς, που η μεθοδευμένη «λάσπη» η οποία έχουμε δεχτεί χρόνια τώρα, δεν τους αφήνει να ενταχθούν στον Σύνδεσμο, να στηρίξουν τη μόνη σοβαρή λύση για τον ΑΡΗ, που συνεχίζει την πορεία του όπως μέχρι τώρα κάνει, ελπίζοντας να γίνονται τα θεμέλια του Συλλόγου κάθε μέρα και πιο γερά, γιατί στα χρόνια που έρχονται, θα κριθούν πολλά και ΠΟΛΛΟΙ!!!

Στους καινούριος στα διοικητικά της ΠΑΕ, αλλά γνωστούς Αρειανούς από τη μέρα που γεννήθηκαν, κ.κ. Πόππη, Παπαϊωάννου, Ορφανίδη και Ευγενίου, ευχόμαστε ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ & ΜΕ ΖΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ!!!

SUPER3
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη