14 Μαΐ 2011

Ο SUPER3 είναι γυράδικο;

Αγνοεί την Αθλητική Γνώμη ο κ.Σκόρδας. Λογικό. Ιδιοκτήτης πλέον των Sports News του Μάντσεστερ, παραγωγός της ραδιοφωνικής εκπομπής 'Aponevrosis', διανύει περίοδο μετάβασης από προλετάρια κατάσταση σε ...
μπουρζουαζία.

Βλέπει κάτι όνειρα με Β'Εθνική, Super-3 κολλητούς, Βελώνη, έναν ψηλό Σέρβο, ένα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒΡΑΑΜ(θείε ψώνισε και απο μένα), κάπου να πανηγυρίζει σε 2 γήπεδα, αλλά το κύπελλο ξαφνικά εξαφανίζεται. Ένας κύριος με γλειφιτζούρι, πολύ τον προβληματίζει, ένας παλαίμαχος Βραζιλιάνος το ίδιο. Ο γκριζομάλλης πάλι με τα καζίνο, ποιός να είναι; Κάτι φανέλες κιτρινόμαυρες, γίνονται με ένα κλικ ασπρόμαυρες, μια εστία με 6 μπάλες μέσα, τον Όγιος στη θέση του Γκουαρντιόλα, τον μπαρμπα Κίκε να κάνει πρωταθλητισμό.

Το καλύτερο; Βλέπει με το νου του πάντα, πως έχει πολλά καράβια με πιστό και φτηνό προσωπικό. Όταν ξυπνάει, δεν θυμάται τίποτα. Για ένα είναι σίγουρος:

Ο SUPER 3 ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΑΔΙΚΟ...

Υ.Γ Mr. Lambros, σεμνός ξεκίνησες, ούτε τα παιδάκια που τους φώναζες στα δημοσιογραφικά και ρουφούσαν το αυγό τους δε σου δίνουν σημασία πια.

Υ.Γ 2 Τόσο ψηλά μπορεί να φτάνει ένα καλάμι;

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη