18 Ιουν 2011

ΠΑΣΟΚ: ΑΠΟ 4-5-1 ΣΕ 4-4-2


''Πασοκάρα βάλε ένα γκολ, ένα γκόοοολ'', φωνάζαν οι λιγοστοί πλέον οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, στο Μαξίμου ΔΝΤ Αrena. To ντέρμπι συνεχιζόταν με αμείωτο ενδιαφέρον. Κυβέρνηση-Ελληνικός Λαός 0-1. Ο προπονητής των γηπεδούχων Γεώργιος Παπανδρέου ο Β', κάνει τη μοναδική του αλλαγή στο..
 90+. Τη θέση του κρυφού κυνηγού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, παίρνει ο καθαρόαιμος φορ Ευάγγελος Βενιζέλος. Οι σχέσεις του παλιά, ακόμα και σήμερα, με τον προπονητή; Επιπέδου Ζάχοβιτς-Μπάγεβιτς. Ανάγκη όμως. Ο βασικός φορ της ομάδας Θόδωρος Πάγκαλος χρειάζεται βοήθεια στον αγωνιστικό χώρο.

Δύο κόρνερ πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Ο διαιτητής Κάρολος Παπούλιας, σφυρίζει τη λήξη του αγώνα. Θρίαμβος της ΠΑΕ Ελληνικός Λαός που παρακολουθούσε τον αγώνα απο το συνδρομητικό κανάλι της ΕΡΤ σε περιγραφή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου. Εισιτήρια στους φιλοξενούμενους δεν είχαν δοθεί. Προσκεκλημένοι στα VIP οι γνωστοί προπονητές, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Κουβέλης, καθώς και η κα. Μπακογιάννη.

Ο τεχνικός των νικητών Λαοκράτης Λαοθάλασσας, μίλησε για δίκαιη νίκη και πως η ομάδα χτίζεται τώρα στις αλάνες.

Ο ηττημένος τεχνικός απέδωσε την ήττα στη δυστοκία του Παπακωνσταντίνου, ενώ ζήτησε μεταγραφές απο τους ιδιοκτήτες της ομάδας Νίκο, Αντρίκο και τη μητέρα του Μαργαρίτα.

Όμως, μετά απο 1 εβδομάδα, ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ. Η διεθνής τρόικα του ποδοσφαίρου, κατήγγειλε την ΠΑΕ Ελληνικός Λαός για πλαστή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα τα τελευταία 30 χρόνια. Χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά και υποβιβάζεται στο πρωτάθλημα της Κεντρικής Αφρικής.

Μια λύση απομένει. Η προσφυγή στο αθλητικό δικαστήριο του πλανήτη Ηρακλή Ηρακλείου...

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

http://athlitikignomi.blogspot.com/2011/06/4-5-1-4-4-2.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη