4 Ιουν 2011

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Ο ΒΕΡΕΜΗΣ;


Φίλος καλός με ειδοποίησε και αναρωτιέμαι αν ο εκδότης κ. Γαργαλιώνης που εκδίδει την μηνιαία εφημερίδα "ΟΔΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ" στην πόλη μας, ξέρει ΠΟΙΟΝ έχει καλέσει να συμπαρουσιάσει το υπό έκδοσιν βιβλίο "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΡΚΑΔΙΑ, τομ. 2" ...

Η εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα την Δευτέρα, 6 Ιουνίου · 7:30 μ.μ. - 10:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης περιλαμβάνει στο ..μενού της μεταξύ άλλων και τον Πέτρο Τατούλη.

Το μεγάλο "αστέρι" όμως είναι ο ΓΝΩΣΤΟΣ κύριος ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ. Αν και πιστεύω ότι πολλοί θα ξέρετε ποιός είναι ο κ. Βερέμης, ας θυμήσουμε σε μερικούς τον βίο και την πολιτεία του σε 2-3 γραμμές.

Ξενοσπουδαγμένος με λεφτά του πλούσιου μπαμπά που έχει κατασκευάσει όλους τους ανελκυστήρες της Αθήνας, φέρει κατά καιρούς τους εξής τίτλους:

Καθηγητής Πολιτικής Ιστορίας, Βασικό στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ ("Ελληνικού" Ιδρύματος Αμυντικής και Εξωτερικής Πολιτικής - τα εισαγωγικά δικά μου), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ξέρετε, αυτής της ανύπαρκτης).

Επίσης είναι ιδρυτικό μέλος του φιλελεύθερου κόμματος "ΔΡΑΣΗ" (ξέρετε μαζί με Μάνο, Μπουτάρη, Δήμου κλπ... καταλάβατε τώρα!), φίλος της εξαιρετικής επιστήμονος κας Ρεπούση που μας χάρισε εκείνο το ξεφτιλισμένο βιβλίο Ιστορίας της Στ' Δημοτικού και το οποίο ο ελληνικός λαός αξίωσε και πέτυχε να αποσυρθεί,

εκείνος που αποδόμησε την ελληνική ιστορία στην πρόσφατη σειρά του ΣΚΑΙ "1821" και μας έλεγε ότι συνυπήρχαμε ειρηνικά με τους Τουρκαλάδες την περίοδο του σκλαβωμού,

εκείνος που απεκάλεσε τον Κωνσταντίνο Παπαρρηγόπουλο «Πατέρα του Ελληνικού Εθνικισμού",

εκείνος που είναι φίλος με τον παρουσιαστή του "1821" τον Τατσόπουλο (ξέρετε, εκείνον που έκανε αστειάκια με τον ανδρισμό του Κολοκοτρώνη!) κλπ κλπ.

Αρκεί να ρίξετε μια ματιά επίσης εδω, να δείτε ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ το ΕΛΙΑΜΕΠ το οποίο, από το πρώτο κιόλας μισό της δεκαετίας του 1980, σκοπός του είναι η ηθική και ψυχολογική, καταρχήν, καθώς και υλική και εδαφική στη συνέχεια συρρίκνωση του Ελληνικού Έθνους.

ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ, την πατρίδα του ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ που τόσο τον ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕ στο εθνομηδενιστικό "1821"! Και μάλιστα τον κάλεσε ο Γαργαλιώνης, που το παίζει στην εφημερίδα του πατριώτης και περήφανος Αρκάς!

ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ την γεμάτη με "αγνό και άδολο πατριωτισμό"!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ κε ΒΕΡΕΜΗ! Είστε persona non grata ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ!
Κι εσείς κ. Γαργαλιώνη, ντροπή σας. Δικιά σας ιδέα ήταν;ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

http://skinious.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη