7 Ιουν 2011

Στα Σκόπια ο πρόεδρος του Ο.Λ.Θ. για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

ΝΕΩΤΕΡΟ:
Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΟΛΘ, Στέλιος Αγγελούδης, δηλώνει:
Αγαπητοί Φίλοι, 

Με έκπληξη πληροφορήθηκα οτι σήμερα το site σας αναφέρει οτι βρίσκομαι στα Σκόπια και μάλιστα οτι συζητώ για την πώληση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.


Πρόκειται για μια λανθασμένη πληροφορία και προς αποκατάσταση της πραγματικότητας σας ενημερώνω οτι βρίσκομαι απο το πρωί στο γραφείο μου και μάλιστα στις 12:00 προήδρευσα στο προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας. Δεν έχω μεταβεί στα Σκόπια εδώ και μήνες. Η μοναδική φορά που πήγα ήταν πέρσι στις 7/7/2010 , ως επικεφαλής της ΟΛΘ Α.Ε. για να ενημερώσω για την νέα τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας.


Παρακαλώ για την δημοσίευση.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας προσκαλέσω και στα εγκαίνια της παράδοσης της ανάπλασης της Α' προβλήτας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης καθώς και της έκθεσης αφιερωμένης στον ναυταθλητισμό που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 9 Ιουνίου και ώρα 19:00.
 
Στέλιος Αγγελούδης
.............................................................................................................
Στον απόηχο των πρόσφατων δημοσιευμάτων της Σκοπιανής εφημερίδας Novamakedonija, περί της πρόθεσης Σκοπιανών επιχειρηματιών να αγοράσουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Θ. Στέλιος Αγγελούδης, συναντάται με αντιπροσωπεία τους στο ξενοδοχείο Aleksandar Palace, των Σκοπίων, όπως...
 γράφει η εφημερίδα της FYROM.
Σκοπός της συνάντησης είναι να εξηγήσει τη νέα τιμολογιακή πολιτική του Ο.Λ.Θ. ο οποίος είναι αποφασισμένος να μειώσει κατά 20% τις τιμές του για τους Σκοπιανούς επιχειρηματίες.
"Πολλές εταιρείες της χώρας σας συνεργάζονται με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης", δήλωσε στη Deutsche Welle ο κ.Αγγελούδης και συνέχισε "Οι εμπορικές μας σχέσεις πρέπει να είναι πάντα καλές και να βασίζονται στην αμοιβαία κατανόηση, τη φιλία και την αποτελεσματικότητα. Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι στη διάθεσή σας για να ενισχύσει τις αμοιβαίες εμπορικές και οικονομικές σχέσεις".
Από τη μεριά τους οι Σκοπιανοί είναι δύσπιστοι και δηλώνουν δια του Stevica Carapic, προέδρου της ομοσπονδίας μεταφορέων της FYROM, ότι "θα περιμένουν να ακούσουν τον κ.Αγγελούδη, αλλά στην πράξη δεν είδαν καμία έκπτωση".

πηγή: http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=77101010445&id=10&prilog=0&setIzdanie=22027

taxalia.blogspot.com / 7.6.2011
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη