20 Ιουν 2011

Ό,τι να ΄ναι στο δημοτικό συμβούλιο..

Τα ωραία του σημερινού δημοτικού συμβουλίου
Το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, έχει μεγάλη πλάκα. Το 70% του χρόνου του αφιερώνεται, όχι στα τοπικά θέματα, αλλά σε ..υψηλή πολιτική και έναν αχταρμά ζητημάτων. Πρωταθλητές στον αχταρμά είναι -όπως είναι λογικό- οι ...
δυνάμεις της αριστεράς (Ζαριανόπουλος, Μηταφίδης), οι οποίοι βγάζουν συχνά, λογίδρια που ταιριάζουν σε ινστρούχτορες κομματικής συγκέντρωσης, παρά σε δημοτικούς συμβούλους. Ο κ.Μηταφίδης μάλιστα, ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο, να λάβει μέριμνα ώστε να ...ανοίγουν τα παράθυρα των λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Θ. !!!
Ό,τι να ΄ναι....
Το θέμα των παραθύρων λύθηκε εδώ και δεκαετίες σε όλο τον κόσμο και απαγορεύονται παντού τα ανοιχτά παράθυρα. Αν κάνει ζέστη βάζουμε το αιρ-κοντίσιον, δεν ανοίγουμε παράθυρα!!!
Το αν δουλεύουν, πώς δουλεύουν, πόσο δουλεύουν τα κλιματιστικά στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, είναι μια μεγάλη κουβέντα, που την κάνουμε κάθε χρόνο και θα την κάνουμε και φέτος.
Αλλά το πιό ωραίο, εκεί που έγραψε πραγματικά ο Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ) ήταν, όταν κατηγορώντας τον ΟΑΣΘ, απέδωσε τις όποιες δυσλειτουργίες του, στο ότι είναι ιδιωτικός !
Είπε, συγκεκριμένα ότι τα παράθυρα των λεωφορείων (του ιδιωτικού ΟΑΣΘ) έχουν να πλυθούν κάτι χρόνια (ανάμεσα στα λαστιχάκια).
Πλάκα μας κάνεις ρε Τριαντάφυλλε;
Ιδιωτικός και με αυστηρή διοίκηση και αυστηρότατη επίβλεψη είναι ο ΟΑΣΘ και πάλι βέπεις αυτά που βλέπεις. Φαντάζεσαι οι 3.000 υπάλληλοί του να ήταν δημόσιοι;;;;;;;;;;;;;;;
Μπρρρρρρρρρρ.........θα είχαμε συγκοινωνία της δεκαετίας του πενήντα....
Έχεις πάει στην Αθήνα να δεις τα χάλια των λεωφορείων του δημόσιου ΟΑΣΑ;
100 χρόνια μπροστά είναι η Θεσσαλονίκη με το μοντέλο του ΟΑΣΘ, συγκριτικά με την Αθήνα.
Άσε μας τώρα που θέλεις και δημόσιες τις αστικές συγκοινωνίες. Θα πνιγούμε στη βρώμα. Θα ξαναθυμηθούμε τις εποχές, του δημόσιου ΚΤΕΟ, που ξεκινούσαμε τον Φεβρουάριο να προσπαθούμε να πιάσουμε γραμμή στο 167 (ακόμη το θυμάμαι το μπουρδέλο!!!!!!) , πιάναμε γραμμή τον Ιούνιο και κλείναμε ραντεβού -καθυστερημένα- τον Δεκέμβριο.
Τώρα στα ιδιωτικά, με τα ίδια λεφτά, πας και σου κάνουν και μασάζ !

Άσε που ο Παπαθεμελής ζήτησε να αλλάξουν οι εξατμίσεις και να τις βάλει ο ΟΑΣΘ στην οροφή. Καλή ιδέα, κυρ Στέλιο, αλλά αυτά δεν είναι δουλειά του δήμου...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη