10 Ιουν 2011

Προφυλακίζεται ο Μιχάλης Λεμούσιας. ΤΩΡΑ!

Με ομόφωνη απόφαση ανακριτή- εισαγγελέα προφυλακίστηκε πριν από λίγο ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Λεμούσιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες,
ο κ. Λεμούσιας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν, οι οποίες ήταν και οι αναμενόμενες. Δεν προέκυψε κανένα στοιχείο σχετικά με τα όσα είχε καταγγείλει στις καταθέσεις του εναντίον του γενικού γραμματέα ο προφυλακισμένος καταχραστής. Ωστόσο ο ανακριτής έκρινε ότι θα πρέπει να ισχύσει η προφυλάκιση επειδή υπάρχει η υπόνοια για παράνομες πράξεις, οι οποίες ίσως συνεχιστούν (δηλαδή προσπάθεια συγκάλυψης παλαιότερων παρανομιών) και για το λόγο αυτό θα πρέπει να προφυλακιστεί.
Οι δικηγόροι του Μιχάλη Λεμούσια εξέφρασαν την απόλυτη έκπληξή τους για την εξέλιξη. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους, πέφτουν από τα σύννεφα. Είπαν ότι στη διάρκεια της απολογίας και από τις ερωτήσεις του ανακριτή δεν προέκυψε απολύτως κανένα στοιχείο. Δεν φανερώθηκε τίποτε καινούργιο. Ο κ. Λεμούσιας έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται. Ωστόσο, ο ανακριτής επέμενε στα όσα έχει περι εναντίον του κ. Λεμούσια ο Σαξώνης, τα οποία όμως δεν έχουν αποδειχθεί με στοιχεία και εξακολουθούν να αποτελούν ισχυρισμοί ενός προφυλακισμένου...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη