2 Ιουν 2011

Δουλικότητα ή ασχετοσύνη;

Αυτοί που μας κυβερνούν είτε είναι άσχετοι είτε πάσχουν από λουμπάγκο, με αποτέλεσμα κάθε φορά να εμφανίζονται σκυμμένοι μπροστά στους Τροικανούς, βάζοντας τους κακές σκέψεις στο κεφάλι. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι ο κόσμος κρατιέται μετά βίας για να μην τους αρχίσει στο κυνήγι και επιμένουν να μας κάνουν το βίο αβίωτο. Και επειδή θέλουν να τηρήσουν στο ακέραιο τις υποσχέσεις που έχουν δώσει στους δανειστές μας...
κάνουν ότι μπορούν για να δεσμεύουν και την επόμενη κυβέρνηση σε συγκεκριμένες πρακτικές, ώστε να μην έχει περιθώρια ελιγμών και φανεί η διαφορά. Τα "φάσκελα" που φεύγουν προς τη Βουλή δεν  είναι τίποτα μπροστά σε όσα ακολουθήσουν αν ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του προχωρήσουν στο σχέδιο που έχουν καταστρώσει με τους πιστωτές μας για το ξεπούλημα της χώρας.
Μόνο που αυτήν τη φορά δημόσιοι υπάλληλοι και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα δεν πάτησαν την μπανανόφλουδα, όπως έγινε την πρώτη φορά, και αντί να "τρώγονται" μεταξύ τους (όπως θα ήθελε η κυβέρνηση) βρίσκονται δίπλα-δίπλα στις συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" πολιτών.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη