27 Ιουν 2011

Η πρώτη προφυλάκιση για τα στημένα είναι γεγονός

Η πρώτη προφυλάκιση στην υπόθεση των «στημένων» αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού είναι γεγονός. Προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον 9ο τακτικό ανακριτή, κρίθηκε ο..
 Βασίλειος Καρακούλιας, ο οποίος σύμφωνα με τις καταθέσεις, διατηρούσε μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχηματισμού, με απευθείας πρόσβαση στα παράνομα στοιχήματα της Κίνας. Απολογούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του και υποστήριξε ότι δεν σχετίζεται με καμία οργάνωση. Φέρεται επίσης να είπε ότι δεν γνωρίζει κανένα από τα πρόσωπα που κατά την δικογραφία «φέρομαι να έχω συστήσει εγκληματική οργάνωση».


Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα, Σταύρος Ψωμιάδης, ο Ανδρέας Δημόπουλος, ο Δημήτρης Ζαβαντίας πρώην ποδοσφαιριστής, ο Αθανάσιος Ντότσης μάνατζερ και ο Νίκος Παντέλης.

Σ. Πιλάβιος: Αμφιβάλλω εάν θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα

Ο πρέοδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας εξέφρασε έντονες αμφιβολίες αναφορικά με το εάν θα αρχίσει η επόμενη αγωνιστική περίοδος. Μιλώντας στον «RealFM», είπε ότι «αν δεν γίνει εκκαθάριση, αμφιβάλλω αν μπορεί να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αγωνιστεί κανονικά στον Β' γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη