10 Ιουν 2011

Χαλαρά, πιό χαλαρά, κι άλλο χαλαρά στη ΝΔ

Στις λογοτεχνικές αναζητήσεις το ριξαν τα στελέχη της Ν.Δ. που κάνουν τόση αντιπολίτευση, όση ...πατάει η γάτα. Μάλλον θέλουν να καταλάβει μια και καλή ο ελληνικός λαός, τη μεγάλη αντίθεση: το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση τρώει τα λυσσακά του και δουλεύει στις 7.500 στροφές, ενώ η ΝΔ στην αντιπολίτευση...
 το πάει πολιτισμένα, χαλαρά, στο ρελαντί, ίσα ίσα να μη σβήσει η μηχανή. Μπορεί να είναι σύστημα κι αυτό και κάποιοι να ικανοποιούνται που η ΝΔ δεν "ξεσκίζεται" όπως το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην αντιπολίτευση και να ελκύονται από την εικόνα της "σύχρονης, μειλίχιας ΝΔ". Η αίσθησή μας πάντως είναι ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ βαρέθηκαν να βλέπουν το κόμμα τους να παριστάνει το προβατάκι στην αντιπολίτευση, επειδή δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που το ΠΑΣΟΚ ήταν λυσσασμένος λύκος, που διψούσε για αίμα κι έτσι έχουν νωπές τις εικόνες της ανεύθυνης και λυσσαλέας μεν, αλλά αποτελεσματικής αντιπολίτευσης.
Αυτοί βαριούνται να κάνουν αντιπολίτευση, πώς θα κυβερνήσουν;
Το πολύ το κυριλέ το βαριέται κι ο παπάς.

Ας δούμε τι λέει ένας ειδικότερος ημών ..δεξιός μπλόγκερ, το γνωστότατο dexiextrem, που έχει χιούμορ πάντως:

μιλάει για την παρουσίαση ενός βιβλίου του Μάξιμου Χαρακόπουλου, που είναι υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ

Εντύπωση δε προκαλεί πως χθες όσο ο κ. Χαρακόπουλος παρουσίαζε το βιβλιαράκι του και διάφοροι φίλοι του υμνούσαν τις λογοτεχνικές αναζητήσεις του... κάποιοι ερασιτέχνες blogger διάβαζαν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ το βράδυ στη Βουλή για να βρούνε την αλήθεια και να αποκαλύψουν ότι μας κρύβει το δίδυμο ΓΑΠ-ΠΑΠ. Και πράγματι άσχετοι άνθρωποι ανακάλυψαν αυτά που έπρεπε να είχε βρει και προβάλει ο κ. Χαρακόπουλος... ο οποίος σημειωτέον μετά από 20 ώρες δεν έχει βγάλει ούτε ένα χαρτί για όσους αφελείς έχουν μείνει να περιμένουν να ενημερωθούν από τον πολιτικό σχεδιασμό της ΝΔ..


Διαβάστε το όλο εδώ: http://dexiextrem.blogspot.com/2011/06/blog-post_8344.html
έχει μεγάλη πλάκα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη