14 Ιουν 2011

Καταδίκη για "Θεσσαλονίκη" και Μιχάλη Αλεξανδρίδη για συκοφαντικό δημοσίευμα...

- Απόφαση- κόλαφος γιατί έθιξαν τον Δημήτρη Πανοζάχο...
- Η εφημερίδα, που δυσκολεύεται να πληρώσει τους εργαζόμενούς της, καλείται να δώσει αμέσως 30.000 ευρώ στο στέλεχος της ΝΔ!
- Ούτε οι Μαντζουράκης- Γεωργακόπουλος, που υπερασπίστηκαν την εφημερίδα κατάφεραν να γλυτώσουν τις αποζημιώσεις...
- Σοβαρό πλήγμα για την ιστορική "Θεσσαλονίκη" που κάποιοι την χρησιμοποιούν για να εξυπηρετούν τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα...

Κάποτε μία διάψευση δημοσιεύματος οδηγούσε σε παραίτηση ή απόλυση δημοσιογράφου, γιατί οι παραδοσιακοί εκδότες δεν ανέχονταν να αμφισβητούνται τα όσα δημοσίευαν. Σήμερα οι καιροί είναι διαφορετικοί... Απόδειξη η απόφαση- κόλαφος που καταδικάζει τον Μιχάλη Αλεξανδρίδη, ως διευθυντή της "Θεσσαλονίκης" επειδή είχε περάσει γενεές δεκατέσσερις τον Δημήτρη Πανοζάχο. Δείτε σελίδα- σελίδα την απόφαση του Δικαστηρίου για να καταλάβετε το μέγεθος της ξεφτίλας... Στην πρώτη σελίδα φαίνεται ότι η εφημερίδα επιστρέτευσε τον πασίγνωστο μεγαλοδικηγόρο Γιάννη Ματζουράκη και τον γιο του πρώην ΓΓ του Υπ. Οικονομικών Γεωργακόπουλο για να...
υπερασπιστούν την εφημερίδα. Δεν τα κατάφεραν. Το δημοσίευμα ήταν άκρως προσβλητικόν αφού έλεγε ότι ο Δημήτρης Πανοζάχος έκανε χρήση των κομματικών και κυβερνητικών του (επί ΝΔ) αξιωμάτων προκειμένου η εταιρία του να παίρνει δουλειές από το Δημόσιο!






 Όπως γράφει η αποόφαση (κάντε κλικ επάνω της για να την διαβάσετε) ο συντάκτης όχι απλώς υποννοεί αλλά καταλογίζει στον Πανοζάχο ότι εκμεταλλεύτηκε τις θέσεις του.
 Κάτι το οποίο στο Δικαστήριο δεν αποδέχθηκε αφού η εταιρία δεν πήρε καμία δουλειά την εποχή εκείνη!!!
(Δείτε και παρακάτω)











 Το δημοσίευμα είχε τον τίτλο "Ο Γαλάζιος Εθνικός Λογιστής" τον οποίο σήμερα η εφημερίδα πρέπει να καταπιεί: (Δείτε και παρακάτω την επόμενη σελίδα)

Η απόφαση μιλά για άδικο χαρακτήρα της πράξης των εναγομένων. (Δείτε και παρακάτω την επόμενη σελίδα)

Επιπλέον το Δικαστήριο επιβάλει στην εφημερίδα να πληρώσει ως αποζημίωση 30.000 ευρώ. (Δείτε και παρακάτω την επόμενη σελίδα)
Εδώ στην τελευταία σελίδα φαίνεται και το ποσό καλύτερα... Το οποίο η εταιρία που εκδίδει τη "Θεσσαλονίκη" πρέπει να πληρώσει, ενώ είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αντί τα χρήματά της να πηγαίνουν στους σκληρά εργαζόμενους υπαλλήλους χαλαλίζονται επειδή ο κ. Αλεξανδρίδης και οι κολλητοί του παίζουν διάφορα παιχνιδάκια, φυσικά προσωπικού και κομματικού χαρακτήρα...
Θα επανέλθουμε...




κ
JJJ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη