24 Ιουν 2011

Τα δίδυμα της Ελένη Τσαγκά

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το μυστήριο της βάφτισης των παιδιών της βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η παρουσιάστρια του Star Ελένη Τσαγκά. Η γοητευτική δημοσιογράφος το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 19.00, θα βαφτίσει τα δίδυμά της στον..
 Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι. Ετσι, τρέχει και δεν φτάνει.


Η μπέμπα της θα πάρει το όνομα Μαρίνα (όπως λένε και τη μητέρα της Ελένης) και νονοί της θα είναι ο Αλέξανδρος Σερίφης και η Δώρα Βλάχου. Τον μπέμπη της θα τον ονομάσουν Γεώργιο-Ευάγγελο, όπως είναι το όνομα του πεθερού της Ελένης, με πνευματικούς γονείς τον Δήμτσα και τη σύζυγό του Μαρία.

Η τρισευτυχισμένη μαμά λίγες μέρες πριν από τη βάφτιση δήλωσε στην «Espresso»: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη με την έλευση των παιδιών. Η μέρα μου και η ζωή μου είναι γεμάτη. Οσον αφορά τη βάφτιση, και τα δύο παιδιά μου έχουν καλή σχέση με το νερό και δεν θα φοβηθούν την κολυμπήθρα. Απλώς, ίσως αντιδράσουν με τον κόσμο που θα είναι στην εκκλησία».

Μετά το μυστήριο η Ελένη Τσαγκά με τον σύζυγό της Δημήτρη Τζανετάκο θα κάνουν για τους εκλεκτούς τους καλεσμένους ένα σούπερ πάρτι, το οποίο θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο στη Γλυφάδα.

Η δημοσιογράφος είναι παράδειγμα προς μίμηση, αφού δεν είχε διστάσει να πει ευθέως ότι η εγκυμοσύνη της είχε έρθει έπειτα από εξωσωματική γονιμοποίηση. Περήφανη που κατάφερε να αποκτήσει τα δίδυμα, δεν ήταν η πρώτη φορά που μπήκε σε αυτή τη διαδικασία.

«Αυτό που μπορώ να πω στις γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά είναι ότι όποιος επιμένει, τα καταφέρνει. Οταν θέλεις κάτι πολύ, γίνεται» είχε δηλώσει η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δίνοντας έτσι κουράγιο σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα γονιμότητας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη