24 Ιουν 2011

«Ούτε αδίκημα, ούτε κατηγορία κατά του Ολυμπιακού»

Eπιτέλους, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μίλησε ! Και τι είπε; Ιδού:

Δεν εμπλέκεται σε κανένα από τα 41 ύποπτα παιχνίδια

Καμία εμπλοκή του Ολυμπιακού δεν υπάρχει στα 41 παιχνίδια που ερευνώνται, σύμφωνα με την επίσημη θέση της ΠΑΕ. Τονίζεται, δε, από την διοίκηση ότι εκ των διαλόγων που...
 εμφανίζονται δεν προκύπτει ούτε αδίκημα, ούτε καν κατηγορία κατά των «ερυθρολεύκων» και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην ΠΑΕ, υποστηρίζουν ότι το όνομα του Ολυμπιακού δεν εμπλέκεται σε κανένα από τα 41 ύποπτα παιχνίδια που είναι υπό έρευνα και με βάση τα οποία έχουν γίνει οι μέχρι τώρα προσαγωγές και συλλήψεις ενώ τονίζεται ότι αυτά τα ματς είναι της προηγούμενης διετίας κατά την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν βρισκόταν σε κάποιο πόστο τόσο στην ομάδα όσο και στην διοργανώτρια αρχή.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της επίσημης θέσης του Ολυμπιακού, είναι αυτό που αναφέρει ότι εκ των διαλόγων που έχουν προκύψει και ενδέχεται να βγουν προς τα έξω στην πορεία δεν μπορεί να προκύψει κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει αδίκημα, ούτε καν κατηγορία κατά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Επιπλέον, τονίζεται ότι αν κληθεί να καταθέσει οποιοσδήποτε από τον σύλλογο πάνω στην υπόθεση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να γίνει.

Κλείνοντας, η διοίκηση των Πειραιωτών, ξεκαθαρίζει ότι ασχολείται την δεδομένη περίοδο μόνο με την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν και τίποτα άλλο.
http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=130062

ούτε κουβέντα για "δίωξη" (ενοχλεί η λέξη, ε;) όπως π.χ. έχει το ΒΗΜΑ

και για το θέμα Μπουρούση, επίσης μίλησε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, μετά το χθεσινό μας κράξιμο. Και τι είπε;
http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=130068

Σε διαζύγιο φαίνεται ότι οδηγείται η σχέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Γιάννη Μπουρούση. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έχει αποφασίσει να διακόψει την συνεργασία της με τον διεθνή σέντερ, ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Ειδικότερα υπάρχει όρος στο συμβόλαιο ότι η ΚΑΕ μπορεί να αποδεσμεύσει τον παίκτη καταβάλλοντας του 200 χιλ. ευρώ ως αποζημίωση. Πρόκειται για μία δραματική εξέλιξη αφού ο Έλληνας διεθνής ήταν ο κορυφαίος στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Όμως το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και καιρό και μάλιστα ο Ίβκοβιτς τον είχε αποκλείσει για έναν μήνα από την ομάδα, ξαφνικά και χωρίς να ανακοινωθεί ο λόγος.

Έβαλαν δηλαδή τον τίτλο, που έχουν και τα άλλα ΜΜΕ, αλλά ...ξέχασαν να γράψουν, για ποιό λόγο "τελειώνει" ο Μπουρούσης, όπως τον γράφει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ π.χ.!!! Ούτε κουβέντα για την εμπλοκή του στην υπόθεση των "κασετών". Ούτε κουβέντα για την ταμπακιέρα!

Αυτά είναι, αν έχεις "δικές σου" εφημερίδες. Γιασά, δημοσιογραφία....
Φανταστείτε τι είδους πληροφόρηση / ενημέρωση παίρνετε για την πολιτική και τους πολιτικούς από τα ΜΜΕ και πώς διαμορφώνεται η περίφημη "κοινή γνώμη".
Το τι σφαγή πέφτει στην είδηση, ανάλογα με τα συμφέροντα, δεν περιγράφεται !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη