30 Ιουν 2011

Σαμαράς: "Περίεργες σκηνές που μυρίζουν παρακράτος"

Απαντήσεις από τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Παπουτσή για τα χθεσινά επεισόδια ζητά ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος -αναφερόμενος στο επίμαχο βίντεο που προέβαλε το Αlter, εκανε λόγο για σκηνές που «μυρίζουν κάτι χειρότερο από ανικανότητα, μυρίζουν παρακράτος».

Η ομιλία του A. Σαμαρά

Από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τον εφαρμοστικό νόμο ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για «πολύ περίεργες σκηνές που είδαμε στις τηλεοράσεις μας που μοιρίζουν κάτι χειρότερο από απλή ανικανότητα, μυρίζουν παρακράτος».

«Αυτές τις μέρες υπήρχε κόσμος στις πλατείες με πρόθεση να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά. Αυτές τις ειρηνικές διαμαρτυρίες τις αμαύρωσαν ελαχιστοι "γνωστοί - άγνωστοι" κουκουλοφοροι», είπε χαρακτηριστικά και χρέωσε στην κυβέρνηση αποτυχία, καθώς όπως είπε «είναι ευθύνη σας η διασφάλιση της δημόσιας τάξης και η ταυτόχρονη τήρηση των κανόνων της Δημοκρατίας».

«Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να προστατέψει το δικαίωμα των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, από τις ασχήμιες μιας χούφτας ατόμων, που δεν τολμούν να δείξουν το πρόσωπό τους. Ίσως γιατί δεν έχουν πρόσωπο», πρόσθεσε.

«Αν δεν μπορείτε να ελεγξετε μικρές ομάδες ελάχιστων κουκουλοφόρων πώς θα ελέγξετε το έλλειμμα και το χρέος;», διερωτήθηκε ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα και κατέληξε: «Είστε τελικά λίγοι πολύ λίγοι».

Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη