26 Ιουν 2011

Καρατζαφέρης: Εχθρός μας οι ΗΠΑ, όχι οι Σκοπιανοί

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (08/11/2004)

Περίπου 2.500-3.000 άτομα από τη Θεσσαλονίκη και πόλεις της Βόρειας Ελλάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΛΑΟΣ και πήραν μέρος στη συγκέντρωση που έγινε χθες το μεσημέρι στο πλακόστρωτο της παραλίας, μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Κρατούσαν ελληνικές σημαίες στα χέρια τους και φώναζαν συνθήματα όπως «το όνομα δεν το πουλάμε και τον Μπους δεν προσκυνάμε», «Μπους εδώ δεν είναι Μπανανία είναι του Αλέξανδρου η Μακεδονία» κ.ά....

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του «Πατριωτικού Μετώπου» Μάκης Βορίδης. Ο Γ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε προσωπικά εναντίον του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ενώ κατήγγειλε τους τηλεοπτικούς σταθμούς -πλην του ΑΝΤ1- γιατί ακύρωσαν εμφανίσεις του σε εκπομπές. Κάλεσε τον πρωθυπουργό «να σεβαστεί το δάκρυ για τη Μακεδονία του θείου του και πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κων. Καραμανλή» και απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους είπε ότι ο εχθρός «δεν είναι οι Σκοπιανοί, αλλά οι ΗΠΑ».

Γύρω στα 150 μέλη ακροδεξιών οργανώσεων έκαναν πορεία το βράδυ του Σαββάτου κι έκαψαν σημαίες των ΗΠΑ και της FYROM έξω από το αμερικανικό προξενείο στην οδό Τσιμισκή.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 08/11/2004
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη