7 Ιουν 2011

Όποιος τη νύχτα περπατεί ....

Από το Μυστήριο


Η ανωτέρω φωτογραφία έχει ληφθεί από εκείνη την «αποφράδα» βραδιά, όταν περικυκλώθηκε η Βουλή από «εχθρούς της Δημοκρατίας» και κάμποσοι «πανάγαθοι» και «αθώοι» βουλευτές μας είχαν εγκλωβισθεί μέσα στο Κοινοβούλιο με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια μέσα από..
 τον Εθνικό Κήπο με φακούς.

Ένας θεός ξέρει τι συνάντησαν οι εθνοπατέρες στην βραδινή πορεία τους μέσα στα δέντρα (πόσω μάλλον αν έφθασαν στον «δρόμο της αγάπης» κάτω από το Ζάππειο). Κάτι σαν νυχτερινή άσκηση στο στρατό ακούγεται, αν και οι περισσότεροι από τους περιπατητές αυτούς ακόμη και αν έχουν πάει στρατό (χλωμό), αποκλείεται να έχουν συμμετάσχει και σε άσκηση. Υπάρχουν και όρια για τους βουλευτές μας, αφού υπηρέτησαν την Δημοκρατία (ατάκα νεοδημοκράτη πάλαι ποτέ κραταιού υπουργού, όταν ρωτήθηκε αν έχει υπηρετήσει την θητεία του).

Enough is enough που λέμε και εμείς στη Λιβαδειά…

Αλήθεια τώρα, πιστεύει κανείς ότι βλέποντας την εικονιζόμενη ανωτέρω κυρία αποδεικνύεται ότι είναι «εγκάθετη» και «όργανο σκοτεινών κύκλων που συνωμοτούν» εναντίον του «έντιμου» πολιτικού κόσμου της χώρας;

Πιστεύει κανείς ότι η «επίθεσή» της εναντίον του ΙΧ κάποιου βουλευτή, αποτελεί επίθεση «εναντίον της Δημοκρατίας», όπως προσπαθούν να μας πείσουν τα κυβερνητικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια. (Τώρα που το σκέφτομαι κακώς έκανα την διάκριση αυτή, αφού τα παπαγαλάκια έχουν πολλά χρώματα…)

Επανέρχομαι όμως στην κυρία. Ακούγοντας λοιπόν τα παπαγαλάκια αυτά σου μένει η εντύπωση ότι κακοποιά στοιχεία που απεργάζονται δόλια σχέδια εναντίον της Δημοκρατίας (μ’ αρέσει αυτός ο όρος) ήταν εκείνα που περικύκλωσαν τους δόλιους (όχι δολίους…) βουλευτές μας. Από το όλο παρουσιαστικό της κυρίας αυτής μάλλον δεν προκύπτει ότι αποτελεί και την θηλυκή έκδοση του Τσε.



Ούτε βλέπω να κρατά τίποτε, εκτός της τσάντας της όπως άλλωστε κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της.

Να μουντζώσει από κοντά τον βουλευτή μέσα στον βουλευτικό αυτοκίνητο ήθελε για να ξεδώσει. Άλλωστε και οι ΜΑΤατζήδες που ήταν εκεί, για τα μάτια του κόσμου προσπαθούν και καλά να την εμποδίσουν να φθάσει κοντά. Σε άλλες περιπτώσεις, ο επίδοξος «εισβολέας» θα μετρούσε τα παΐδια του από τις γκλοπιές…

Σε ένα ακόμη ζήτημα η Κυβέρνηση και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ είναι εκτός τόπου και χρόνου, ίσως και ηθελημένα. Αν πράγματι πιστεύουν ότι το «κίνημα των πλατειών» αποτελεί όχημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά νυχτωμένοι. Το έχουμε ξαναπεί. Αν συμμετείχαν μόνο Συριζαίοι στις διαδηλώσεις έξω από την Βουλή, το πολύ – πολύ να μαζεύονταν 5-6.000 εκ των οποίων οι μισοί θα ήταν οι γνωστοί μπαχαλάκηδες που μετά θα πλακώνονταν με τα ΜΑΤ.

Σίγουρα είναι πολλοί εκείνοι που πρόσκεινται στον ευρύτερο αριστερό χώρο και στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι τοις πάσι γνωστό ότι τρελαίνονται για επαναστατικά events, όμως η μάζωξη το απόγευμα της Κυριακής 250.000 ή ακόμη και 400.000 πολιτών σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ, αποδεικνύει άνευ άλλου ότι η αγανάκτηση των πολιτών δεν έχει πολιτικό χρώμα και δεν είναι ταξική, είναι μαζική και κυρίως τέμνει οριζοντίως όλους τους πολιτικούς χώρους.

Υ.Γ. 1ο. Το φτύσιμο, οι μούντζες και τα γιουχαΐσματα επουδενί δεν συνιστούν βίαιη πράξη. Ποινικά μάλιστα αντιμετωπίζονται ως έργω εξύβριση εκείνων προς τους οποίους απευθύνονται. Δηλαδή, αντί να μην τον άλλο μ…, τον φτύνεις. Το ίδιο ισχύει και για το γιαούρτωμα, με την επιφύλαξη το κεσεδάκι να είναι πλαστικό. Αν είναι πήλινο και πετύχει τον στόχο τόσο το γιαούρτι όσο και το κεσεδάκι, τότε πολύ φοβάμαι ότι ενδέχεται να έχουμε και απόπειρα σωματικής βλάβης.

Υ.Γ. 2ο. Αναμένω με ενδιαφέρον πότε θα εκδηλωθεί η προβλεπόμενη (βλ. νεκρούς ΜΑΡΦΙΝ) προβοκάτσια των «γνωστών – αγνώστων» εις βάρος του κινήματος των πολιτών. Γιατί θα εκδηλωθεί, να είστε βέβαιοι… Για αυτό πληρώνονται άλλωστε…

Τα Σέβη μου.

ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη