7 Ιουν 2011

Μυρίζει εκλογές, πολύ κίνηση στη Θεσσαλονίκη

Πώς κινούνται Πανοζάχος, Σιμόπουλος, Ευθυμίου, Καλαφάτης, κλπ

Έντονη κινητικότητα στους εν δυνάμει πολιτευτές της Ν.Δ. παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες.


Χθες Δευτέρα ο Δημήτρης Πανοζάχος πραγματοποίησε την..
 πρώτη ομιλία του ενώπιον των πολιτικών φίλων του σε γνωστό ξενοδοχείο στα δυτικά του κέντρου της πόλης.

Αρκετός κόσμος και ο Πανοζάχος αποφάσισε να μιλήσει για την οικονομία. Μια άκρως πολιτική ομιλία. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους εντοπίσαμε τον...

Θ. Αθανάσαρο (πρ. Αντιδήμαρχο Θεσ/νίκης & Υπέυθυνο αυτοδιοίκησης της Ν.Δ.), τον Θ. Μητράκα (πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ανατολικού τομέα), τον Γερογιάννη (πρώην Αντιδήμαρχο), τον Κώστα τον Ταγγίρη (υπεύθυνο Οικονομικών της Διοικούσας), τον Χρήστο Νικολαίδη (εκπρόσωπο τύπου της Διοικούσας) και πλήθος συναδέλφων του Πανοζάχου οικονομολόγων.

Λίγο νωρίτερα στις 7 η Τ.Ο. Ιπποδρομίου είχε εκδήλωση με Μηταράκη και Ιωαννίδη, και πρόσκληση 15 ευρώ.

Από την άλλη μεριά μία από τις γυναίκες που ενδιαφέρονται η Άννα η Ευθυμίου, πραγματοποίησε gala σε γνωστό bar-restaurant, υπό την αιγίδα της Ν.Ε.Ο.Ι. της Μ.Κ.Ο. που διοικεί. Μάλιστα η πρόσκληση ήταν στα σαράντα (40) ευρώ (για φιλανθρωπικούς σκοπούς). Δύσκολοι καιροί Άννα για gala και σαραντάευρα….

Αν θέλαμε δηλαδή να ακούσουμε τον Μηταράκη και να πάμε και στην Ευθυμίου, θέλαμε 55 ευρώ για τα εισιτηρία και δέκα ευρώ για τα παραλιπόμενα, τουλάχιστον εξήντα πέντε (65) ευρώ. Τρία μεροκάματα δηλαδή.

Προτιμήσαμε την Παρασκευή την Τ.Ο. Λοφίσκου – Άνω Τούμπας, η οποία πραγματοποίησε συνεστίαση μετά ούζου, στην αλάνα της Τούμπας, στο αναψυκτήριο του πολιτιστικού κέντρου με πρόσκληση μόλις πέντε ευρώ. Ανάμεσα μας ο Στράτος ο Σιμόπουλος, ο οποίος έχει αντιληφθεί ότι στην πολιτική η χειραψία μετράει και γυρνούσε όλες τις παρέες για να μοιράσει χειραψίες. Παρών, ανανεωμένος και αρκετά χαλαρός (με πουκάμισο και τζην) ο Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος έλεγε ότι είναι από τους πολιτικούς που δε φοβάται να κυκλοφορήσει….

socialinn
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη