30 Ιουν 2011

Αλλάζει όψη η Πλατεία Ναυαρίνου με χρηματοδότηση LIDL

H LIDL θα πληρώνει και τη συντήρηση για 3 χρόνια !
Στο πλαίσιο της ΕΚΕ της εταιρείας LIDL και ως συνεισφορά και ανταπόκριση στις περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις, ξεκίνησε το πρόγραμμα «υιοθετούμε πάρκα και δίνουμε το πράσινο πίσω στους πολίτες».

Η προσπάθεια αναβάθμισης των πάρκων, σύμφωνα με την...
 εταιρεία, θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών, κυρίως σε πολυπληθείς γειτονιές. Για το λόγο αυτό, η LIDL ξεκίνησε με την υιοθεσία δύο πάρκων: της “Πλατείας Εθνικής Ενότητας”, στη συμβολή των οδών Αιλιανού και Σερίφου, στο 5ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, περιοχή Πατήσια και στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, “Πλατεία Ναυαρίνου” στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
Για την “Πλατεία Ναυαρίνου” οι εργασίες επισκευής και ανάπλασης περιλαμβάνουν τη διαμόρφωση του πεζόδρομου σε όλη τη Δημητρίου Γούναρη με τοποθέτηση γκαζόν, τριανταφυλλιές, χαμαίρωπες, εγκατάσταση νέου αρδευτικού δικτύου, δημιουργία χώρου προσέλκυσης κατοικίδιων ζώων και συντήρηση για 3 χρόνια.

αναφέρει η ανακοίνωση της LIDL
και συμπληρώνει το thestival:
Σε λίγες ημέρες απο σήμερα, σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα της "χαλαρής" Θεσσαλονίκης, θα ολοκληρωθούν οι εργασίες διαμόρφωσης και βελτίωσης του χώρου πρασίνου στην Δημητρίου Γούναρη, από  την Εγνατία μέχρι και την Τσιμισκή. Στο σημείο έχει τοποθετηθεί αυτόματο σύστημα ποτίσματος, ενώ φυτεύτηκαν και λευκές τριανταφυλλιές από την Ιταλία.
Είναι τυχαίο οτι όπου βάζουν το χεράκι τους Γερμανοί (τις παρεμβάσεις χρηματοδοτεί η LIDL), όλα γίνονται στο πι και φι;
(φωτο: thestival)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη