23 Ιουλ 2011

Ισλαμική τρέλα οι σχεδόν 100 νεκροί στη Νορβηγία; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ βίντεο

Χθες στη Νορβηγία έγιναν δύο επιθέσεις. Η μία με βόμβα σε κυβερνητικά κτίρια στην πρωτεύουσα της χώρας Όσλο, που σκότωσε 7 άτομα και η άλλη, με επίθεση σε συγκέντρωση της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος όπου ένας άνθρωπος, (Anders Behring Breivik το όνομα του) μεταμφιεσμένος σε αστυνομικό, άρχισε να πυροβολεί εναντίον του πλήθους και σκότωσε τουλάχιστον 84 άτομα (!).
Για τις επιθέσεις συνελήφθη ένας..
 32χρονος Νορβηγός, ο Anders Behring Breivik που είναι "ακροδεξιός", σύμφωνα με την ελληνική εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, "εθνικιστής" σύμφωνα με τις Νορβηγικές εφημερίδες (τα ΝΕΑ δεν χάνουν την ευκαιρία να συνέσουν τη λέξη "δεξιός" με το φονικό- αφού δεν έγραψαν "φταίει ο Καραμανλής, πάλι καλά). Η αστυνομία "βλέπει" τον ίδιο άνθρωπο πίσω και από τις δύο επιθέσεις.
Η κοινή γνώμη της Νορβηγίας δεν πείθεται από τις επίσημες ανακοινώσεις και τη σύλληψη και πιστεύει ότι πίσω από τις επιθέσεις βρίσκονται ακραίες μουσουλμανικές οργανώσεις, οι οποίες άλλωστε είχαν προειδοποιήσει την κυβέρνηση με τον σαφέστατο τρόπο, που θα δείτε στο αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί.
Το βίντεο είναι από διαδήλωση μουσουλμάνων στο Όσλο, μετά τη δημοσίευση των περίφημων σκίτσων που "πρόσβαλλαν τον Μωάμεθ" στην εφημερίδα του Όσλο VK (δείτε τα 12 αυτά σκίτσα εδώ και το site της εφημερίδας εδώ).
Επαναλαμβάνουμε ότι οι Νορβηγικές αρχές δεν έχουν συνδέσει επισήμως τις επιθέσεις με Ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις (λογικό, αφού δεν θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να διεγείρουν αντιμουσουλμανικά αισθήματα, που θα προκαλέσουν ταραχές. Η λύση του "μοναχικού εθνικιστή τρελού" βολεύει καλύτερα κι ας μην έχει έρεισμα στη λογική).

Δείτε το βίντεο:



διαβάστε περισσότερα ρεπορτάζ και πληροφορίες από Νορβηγικά ΜΜΕ εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη