18 Ιουλ 2011

Σε εκλογικό συναγερμό θέτει τη Ν.Δ. ο Λυκουρέντζος

Η προετοιμασία όλου του κομματικού μηχανισμού για εκλογές, που τοποθετούνται το φθινόπωρο, ήταν το βασικό μήνυμα του γραμματεά της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέα Λυκουρέντζου κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της διευρυμένης Γραμματείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή πλέον των 200 στελεχών.

Ο κ. Λυκουρέντζος επεσήμανε με έμφαση ότι
κάθε κύτταρο του κόμματος θα πρέπει, χωρίς τους ρυθμούς της θερινής ραστώνης, να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις κινήσεις που θα διασφαλίσουν ότι το Σεπτέμβριο το κόμμα θα είναι απολύτως έτοιμο για να κατεβεί σε εκλογές.

Οι κινήσεις αυτές αφορούν την ανάδειξη στελεχών για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια, τη συγκρότηση τομεακών και περιφερειακών προγραμμάτων με ιδέες θέσεις και προτάσεις της ΝΔ για τα θέματα που απασχολούν τον πολίτη σε κάθε γωνιά της χώρας και την προετοιμασία όλων εκείνων των ζητημάτων διενέργειας εκλογών (εκλογικοί αντιπρόσωποι, μετακίνηση ετεροδημοτών κλπ).

Στην ομιλία του ο γραμματέας του κόμματος σημείωσε ότι οι θέσεις του Αντώνη Σαμαρά δικαιώνονται μέρα με την ημέρα, αφού όλες του επισημάνσεις για την οικονομία και τις εξελίξεις αποδεικνύονται ορθές και γίνονται αποδεκτές πλέον, όχι μόνο από ξένες κυβερνήσεις αλλά και απο τον ξένο Τύπο, που έως πρόσφατα τον είχε στοχοποιήσει με ιδιαίτερα σκληρές επιθέσεις.

Ο επικεφαλής της Γραμματείας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Πανοζάχος ανακοίνωσε ότι προετοιμάζεται σειρά εκδηλώσεων με διαφορετική σε καθέναν από τους επτά νομούς της Περιφέρειας και κάλεσε τα στελέχη να εργαστούν για την επιτυχία τους.

Στη συνεδρίαση μίλησαν περισσότερα από 50 στελέχη. Κάποια ζήτησαν περισσότερη αυτοκριτική από τα ηγετικά στελέχη του κόμματος, μεγαλύτερη επικοινωνία και επαφή με την οργανωμένη βάση του κόμματος και την κοινωνία.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση ο κ. Λυκουρέντζος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Για την καταστροφολογία ευθύνεται η Κυβέρνηση. Εκείνοι που μίλησαν για κατεστραμμένη οικονομία και διεφθαρμένη χώρα, όπως ο Γ. Παπανδρέου, εκείνοι που μίλησαν περί επιστροφής της δραχμής, όπως η Μ. Δαμανάκη, εκείνοι που μίλησαν περί «επιλεκτικής χρεωκοπίας», όπως ο Β. Βενιζέλος, και προκάλεσαν σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της χώρας δεν έχουν το πολιτικό και ηθικό ανάστημα να κατηγορούν τη Ν.Δ.»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη