14 Ιουλ 2011

Θέλει και τα λέει;

Άτιμο πράγμα η δημοσιότητα, σου παίρνει τα μυαλά. Ακόμα χειρότερο όμως η αφάνεια. Το ένιωσε καλά στο πετσί του ο Θωμάς Ρομπόπουλος ο οποίος εκεί που είχε καλομάθει να είναι πρώτο θέμα στις ειδήσεις και να βλέπει τη φάτσα του στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, έπαθε μετα-Μεσοπρόθεσμο σοκ μόλις αντιλήφθηκε ότι τα ΜΜΕ έπαψαν να ασχολούνται μαζί του ύστερα από τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. Για αυτό και αποφάσισε να δώσει μια συνέντευξη που θα προκαλούσε, προκειμένου να τραβήξει και πάλι τα βλέμματα. Διαβάστε τι δήλωσε και μην απορήσετε αν αύριο-μεθαύριο τον δείτε στα δελτία ειδήσεων με κανένα κεσεδάκι γιαούρτι στο κεφάλι...
Aυτός ο ογκόλιθος της πολιτικής λοιπόν υποστήριξε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι "αγανακτισμένοι" πηγαίνουν στο Σύνταγμα για πλάκα και ότι στον ελεύθερο χρόνο τους κάνουν... καμάκι.
Α, είπε και κάτι μελό αλά Νίκος Ξανθόπουλος ότι ο γιος του δεν απαντούσε στις κλήσεις του μόλις ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του Μεσοπρόθεσμου. Κάτι τέτοια έλεγε και λίγο έλειψε  να κυλήσει ένα δάκρι από το αριστερό του μάτι.
Μόνο που δεν θα βρει κανέναν ώμο να ακουμπήσει για να κλάψει...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη