6 Ιουλ 2011

Τι θα κάνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης;

Λίγο πριν την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε δηλώσεις, που παραχώρησε αποκλειστικά στο Arena Channel τόνισε:


«Είχα πραγματική ανάγκη, να ξεκουραστώ. Μίλησα με τον προπονητή και μου έδωσε μία έξτρα άδεια, οπότε είχα την δυνατότητα να ξεκουραστώ λίγο παραπάνω. Είναι αλήθεια πως τα δύο τελευταία χρόνια υπήρχαν πολλές υποχρεώσεις όμως τώρα αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά και έτοιμος για να δουλέψω».

- Ο ΠΑΟΚ έφθασε μέχρι τους «32» του Europa League την περασμένη σεζόν και κατά συνέπεια οι απαιτήσεις είναι εξίσου μεγάλες και την επόμενη σεζόν.

«Αυτό είναι φυσιολογικό. Είμαστε σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που κάθε χρόνο έχει υψηλούς στόχους. Όταν έρχονται επιτυχίες, πάντοτε θέλεις και το κάτι παραπάνω».

- Η περσινή σεζόν χαρακτηρίζεται θετική ή αρνητική;

«Θεωρώ θετική κατά κύριο λόγο με τις όποιες άσχημες στιγμές που πάντοτε υπάρχουν. Πάντα βέβαια σκεφτόμασταν ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο, όμως κρατάμε τα θετικά».

- Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχουν σενάρια αλλά και πληροφορίες από την Γερμανία ότι υπάρχει ενδιαφέρον για σένα από το Αννόβερο. Γνωρίζεις κάτι;

«Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Δεν υπάρχει πρόταση, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι την ομάδα».

- Έχεις αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ,αλλά όχι με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που φαντάζομαι θα ήθελες πολύ.

«Θα το ήθελα πάρα πολύ. Είναι ένας μεγάλος στόχος. Πέρυσι το πλησιάσαμε, καθώς παίξαμε στα προκριματικά. Από την στιγμή πάντως που είμαστε τώρα εδώ, οφείλουμε να πετύχουμε ότι και πέρυσι καταρχήν. Να μπούμε στους ομίλους του Europa League και βλέπουμε για την επόμενη χρονιά».

- Φυσικά ο κόσμος θα ήθελε κι ένα τρόπαιο.

«Όπως και εμείς. Φθάσαμε στον ημιτελικό του κυπέλλου πέρσι και δεν τα καταφέραμε. Όλοι θέλουμε τρόπαια για τον ΠΑΟΚ».

- Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν συλλήψεις, συνομιλίες, ύποπτα παιχνίδια, παράνομα στοιχήματα. πως ακούγονται όλα αυτά σε έναν διεθνή ποδοσφαιριστή;

«Είναι αναμφίβολα πολύ άσχημο να υπάρχουν αυτά και δεν είναι καλά για κανέναν μας. Αυτό που εύχομαι μόνο είναι να συμβεί κάτι ώστε να μην ξανασυμβούν. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που όλοι θέλουμε να παίζεται στο γήπεδο και πουθενά αλλού. Από εκεί και πέρα, η δικαιοσύνη θα κρίνει για όλα αυτά».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη