4 Ιουλ 2011

Πρόκληση Σκοπιανών - Ελλάδα και Κύπρος αποχώρησαν από την τελετή έναρξης του μπιτς χάντμπολ

Γελοιότητες των γειτόνων μας. Ξεκίνησαν με φανέλες που έγραφαν FYR Macedonia, όπως είνι αναγνωρισμένη στη διεθνή ομοσπονδία, μετά ξεκόλλησαν το FYR και μετά το ξανακόλλησαν.
Χωρίς τις Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών της Ελλάδας και της Κύπρου πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του 7ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς χάντμπολ στο ..
Ούμαγκ της Κροατίας.

Παρότι στην τεχνική σύσκεψη που προηγήθηκε το βράδυ της Κυριακής οι εκπρόσωποι της π.Γ.Δ.Μ. παρουσίασαν τις φανέλες τους για τους αγώνες που ήταν εναρμονισμένες σε αυτά που είχαν συμφωνηθεί μεταξύ ελληνικής και ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, στην τελετή έναρξης εμφανίστηκαν με άλλες μπλούζες που στο πίσω μέρος τους ανέγραφαν «Macedonia».

Οι Ελληνικές αποστολές δεν δέχθηκαν να πάρουν τη θέση τους στο γήπεδο προκειμένου να ξεκινήσει η τελετή έναρξης, έως ότου αλλάξουν φανέλες. Τη στάση των Ελληνικών ομάδων ακολούθησαν και οι Κυπριακές και μαζί οι τέσσερις ομάδες παρέμειναν στις κερκίδες.

Τελικά, ορισμένοι παίκτες της π.Γ.Δ.Μ. πρόσθεσαν με tape (το οποίο ξεκολλούσε εύκολα) το «Fyr» μπροστά από το «Macedonia», κάτι που δεν ικανοποίησε την ελληνική πλευρά που αποφάσισε να μην συμμετάσχει στην τελετή έναρξης, όπως και η Κύπρος.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι της ελληνικής αποστολής ενημέρωσαν την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι σε περίπτωση που αυτό επαναληφθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων, οι Ελληνικές ομάδες θα αποσυρθούν από την διοργάνωση.

από το in.gr στο http://florinapost.blogspot.com/2011/07/blog-post_7367.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη