3 Ιουλ 2011

Η Βαρβαρότητα του σοσιαλισμού!


Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός μας κ. Παπανδρέου είχε πει προεκλογικά, εκτός από εκείνο το «λεφτά υπάρχουν» και το γνωστό «σοσιαλισμός η βαρβαρότητα». Σήμερα λοιπόν 20 μήνες μετά, δεν αμφιβάλει κανείς ότι ζούμε την βαρβαρότητα του σοσιαλισμού και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Εξάλλου σοσιαλιστικά ήταν....
και τα άλλα καθεστώτα που οδήγησαν  τους λαούς τους στο ΔΝΤ ή στην τρόϊκα.

Το δικό μας όμως σοσιαλιστικό καθεστώς έχει μια ιδιαιτερότητα, σε σχέση με άλλα σοσιαλιστικά καθεστώτα. Είκοσι μήνες τώρα, κοροϊδεύει την τρόϊκα ( ή η τρόϊκα κάνει πως δεν καταλαβαίνει) ότι θα προβεί σε αποκρατικοποιήσεις και ότι θα μειώσει τη μεγάλη τρύπα που λέγεται ελληνικό δημόσιο (δηλαδή τον εαυτό του) αλλά ταυτόχρονα δεν προχωράει τίποτα, κλείνοντας το μάτι στην εκλογική του πελατεία του δημοσίου και τα ισχυρά συνδικάτα του δημόσιου τομέα ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Μερικές περικοπές μόνο για να καλμάρει η κοινωνία, διαφορετικά, αν δεν είχε κάνει και αυτές τις περικοπές, θα είχε γίνει ήδη επανάσταση. 

Ταυτόχρονα υπογράφει οτιδήποτε του δώσει η τρόϊκα για να τραβάει νέα δάνεια προκειμένου να εξοφλεί παλαιότερα δάνεια, κερδίζοντας χρόνο, ώστε να μην κηρύξει στάση πληρωμών και καταρρεύσει αυτόματα, ενώ παράλληλα εξοντώνει τον ιδιωτικό τομέα με την υπέρμετρη, αντισυνταγματική και γενικά παράνομη και ανήθικη υπερφορολόγηση και τους ανιστόρητους κεφαλικούς φόρους, με μοναδικό στόχο να εξασφαλίσει την επιβίωση του σοσιαλιστικού του μοντέλου.

Δεν παύει βέβαια να εξαπατά το λαό, με όλα τα ΜΜΕ που το στηρίζουν, ότι όλα αυτά τα κάνει για να μην κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι χρηματοδοτείται και στηρίζεται το κρατικοδίαιτο καθεστώς.

Μην ψάχνετε για το τι κάνει η Νέα Δημοκρατία; Αυτή έχει εδώ και δεκαετίες εκπασοκιστεί πλήρως και δεν τολμάει να θίξει τον δημόσιο τομέα, γιατί απλούστατα θα χάσει κι αυτή, όλη την εκλογική της πελατεία στο Δημόσιο. Καταγγέλλει απλά το ΠΑΣΟΚ για λάθος συνταγή και αποφεύγει να πει την ωμή αλήθεια, γιατί αυτόματα θα χάσει τουλάχιστον τη μισή και πλέον εκλογική της δύναμη.

Η κοινωνία και ειδικότερα ο ιδιωτικός τομέας ζει ήδη και στο μέλλον θα ζήσει ακόμα εντονότερα την πλήρη εξαθλίωση και απώλεια εισοδημάτων και περιουσιών, προκειμένου να παίξει το ρόλο του σώματος – ξενιστή, μέσα στο οποίο θα εξακολουθήσει να επιβιώνει το κρατικοδίαιτο σοσιαλιστικό καθεστώς ΠΑΣΟΚ, κατατρώγοντας τις σάρκες του ξενιστή.   


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη