20 Ιουλ 2011

Ιατρική διαφήμιση: κάποιος να τους μαζέψει τους απατεώνες !

Το ΄χουν παρακάνει με την έμμεση διαφήμιση οι κομπογιαννίτες, απατεώνες και τσαρλατάνοι. Για την έμμεση μιλάμε, όχι για την άμεση διαφήμιση.
Η τελευταία μόδα τους θέλει να παρουσιάζουν τις υπηρεσίες τους σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, δήθεν ως καλεσμένοι για θέματα υγείας. Φυσικά, η "συνέντευξη" πληρώνεται αδρά. Με χιλιάδες ευρώ, Εκεί, υπάρχει ένας γιατρός κολαούζος, που συνεργάζεται με την "εταιρεία" και ο "πονηρός" έμπορος υγείας, ο οποίος..
 πουλάει.
Χρησιμοποιώντας όλα τα τετριμμένα κλισέ για το "άθλιο ΕΣΥ", το "ΕΚΑΒ που καθυστερεί", πλασσάρει τις υπηρεσίες της "εταιρείας", κεκαλυμμένα, ανάμεσα σε ιατρικά θέματα.
Και το θέμα, φυσικά από αυτά που ενδιαφέρουν τον πολύ κόσμο: αυχενικό σύνδρομο, παχυσαρκία, οσφυαλγία, πονοκέφαλοι κ.λ.π.
Ακούει ο κοσμάκης και τρέχει στους τσαρλατάνους...
Φανταστείτε ότι απαγορεύεται η ιατρική διαφήμιση ! Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν επιτραπεί !!!
Θα μας πνίξουν οι αδίστακτοι τσαρλατάνοι που πουλάνε ελπίδα.
Όπως πουλούσαν εδώ και 3.000 χρόνια "θεραπείες" για τη στυτική δυσλειτουργία. Πόσα εκατομμύρια μαγικά φάρμακα δεν παρουσιάστηκαν; Εννοείται ότι ήταν όλα νεράκι του Θεού.
Τελικά τη λύση έδωσε η κανονική, η αληθινή, η μία και μοναδική ιατρική, αυτή που βγαίνει από τα εργαστήρια και τα πανεπιστήμια.

Πόσα εκατομμύρια "φάρμακα" δεν έχουν πλασαριστεί και πόσα τρισεκατομμύρια ευρώ τζίρο έκαναν, υποσχόμενοι να "θεραπεύσουν" τη φαλάκρα ;
Πόσα υποσχόμενοι να αδυνατίσουν τους παχύσαρκους;

Όταν στη ζυγαριά μπαίνει το χρήμα από τη μιά και η υγεία από την άλλη, ηττημένη είναι πάντα η Υγεία.
Ας φροντίσει το κράτος να μην έχουν πέραση οι τηλε-τσαρλατάνοι και οι ραδιο-αγύρτες, βελτιώνοντας τη δημόσια περίθαλψη, ειδικά ως προς το χρόνο εξυπηρέτησης.
Αυτή είναι μια από τις βασικότερες αποστολές του κράτους.
Αλλιώς, ο πονεμένος κοσμάκης, θα "τσιμπάει" στα διαφημιστικά τρικ των απατεώνων, που πουλάνε σιρόπια και συνδρομές σε ιατρική εξυπηρέτηση, που σε σπρώχνουν βαθιά μέσα στην άβυσσο των ατέλειωτων εργαστηριακών εξετάσεων.

Το παράδειγμα είναι κλασικό: Εταιρεία διαφημίζει ότι με ελάχιστα ευρώ το μήνα, έχεις απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς. Έτσι, με ένα πονάκι στη μέση, πηγαίνεις στον -δωρεάν- γιατρό.
Ο οποίος δεν σου παίρνει χρήματα, σε στέλνει όμως για μαγνητική στο "συμβεβλημένο εργαστήριο", με έκπτωση βεβαίως-βεβαίως ! Μόνο που το κόστος της μαγνητικής είναι 55-60 ευρώ για το εργαστήριο κι εσύ την πληρώνεις μόνο 200 ! (σου κάνουν έκπτωση 20% αφού κανονικά είναι 250).
Μετά, ο -δωρεάν- γιατρός, "βλέπει" μια μικρή δισκοκήλη. Ξέρει ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε απολύτως, αλλά σε παραπέμπει στον "συμβεβλημένο" φυσιοθεραπευτή. Με έκπτωση βεβαίως !
Έτσι, βρίσκεσαι να κάνεις 20-30 άχρηστες φυσιοθεραπείες, σου μαδάνε άλλα 800 ευρώ  κι ένα ολόκληρο κύκλωμα απατεώνων γιατρών, τα αρπάζει αδίστακτα και εσύ τελικά αρρωσταίνεις στην πραγματικότητα από αυθυποβολή ! Κι άμα λάχει, σε στέλνουν και για καμιά αχρείαστη εγχείριση! Με έκπτωση πάντα !

Μήπως κάποιοι από τον ιατρικό σύλλογο (αγαπητέ Δημήτρη Τσάμη) πρέπει να στείλουν στον εισαγγελέα τους αγύρτες;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη