26 Ιουλ 2011

Είμαι δεξιός, άρα ψηφίζω ΠΑΣΟΚ

Καλά, πλάκα με κάνεις ρε taxalia; Βάλατε επιστολή του κουλού αναγνώστη σας, που ισχυρίζεται ότι είναι δεξιός και θα ψηφίσει Τσίπρα; (εδώ)
Εμείς οι γνήσιοι δεξιοί, δεν παζαρεύουμε την ψήφο μας ρε! Δεν περιμένουμε να κατασταλάξουμε κάπου από μια δήλωση. Δεν είμαστε και χθεσινοί.
Εμπιστευόμαστε το κόμμα που εφαρμόζει την πιό δεξιά πολιτική. Και εφαρμογή γκαραντί, όχι μούφες ! Με αποδείξεις! Δελαδή το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Πεστο και ΠΑΣΟΚ άμα..
 γουστάρεις.
Τίγκα στην απελευθέρωση είναι η ΠΑΣΟΚάρα μας. Ταξί θες; Λιμάνια, αεροδρόμια, ΟΤΕΔΕΣ, ΠΟΤΕΔΕΣ, όλα τα δίνουμε στην ελεύθερη αγορά.
Άσε την παιδεία. Εμείς ρε δεν θα φτιάξουμε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια;
Εμείς δεν θα καταργήσουμε το άσυλον;

Τι θες παρακάτω;
Διεθνή πολιτική;
Εμείς δεν κόψαμε τα πολλά πάρε δώσε που είχαν τα κομμούνια οι νεοδημοκράται με τον Πούτιν ;
Εμείς δεν κάνουμε όμορφα και ήσυχα τις δουλίτσες μας με τους καπιταλιστές; Ποιόν ξέρει ρε ο αρχικαπιτάλας ο Σόρος στην Ελλάδα; Τον Αντωνάκη; Με τον δικό μας δεν είναι κώλος και βρακί;
Εσείς γεμίσατε την Ελλάδα μετανάστες. Εμείς οι δεξιοί βάζουμε τείχος στον Έβρο. Εμείς τους στριμώξαμε στην "Υπατία", εμείς τους στείλατε αδιάβαστους χωρίς να ικανοποιήσουμε τα αιτήματά τους.
Αν κυβερνούσατε εσείς ρε κομμούνια Νεοδημοκράτες, θα είχε γίνει η Αθήνα, Ισλαμαμπάντ !

Να σε πάω σε προσωπικό επίπεδο;
Θα είχες ποτέ ρε δεξιέ, πιθανότητα να διοριστείς -εσύ, σε σένα που με διαβάζεις το λέω- στο δημόσιο, με κυβέρνηση ΝΔ; Αυτοί οι χάνοι, μόνο εμάς του δεξιούς διόριζαν. Εσείς οι χαχόλοι μια ζωή στην απέξω ήσασταν.
Για αυτό κι όταν γίνονται εκλογές στους συλλόγους του δημοσίου, το ΠΑΣΟΚ παίρνει 70% κι εσείς οι κομμουνιστές της ΝΔ, 15% κι άλλοι οι κομμουνιστές του ΚΚΕ 10%.
Άμα διόριζε Νεοδημοκράτες η ΝΔ, τέτοια θα ήταν τα ποσοστά; Μυαλό θέλει μπρε;

Για αυτό σε λέω γκαρντάσι: είσαι δεξιός; Με μας θα ΄ρθείς. Με το ΠΑΣΟΚ. Γίνε ΠΑΣΟΚΑΡΗΣ να γουστάρεις !

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη