28 Ιουλ 2011

Ροταρι και Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος εν δράσει !

ROTARACT ΤΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!

Οι Rotaract του Ροταριανού Ομίλου ΑΝΑΤΟΛΙΑ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων πήραν σήμερα (χθες) μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία για τη δημόσια εικόνα της πόλης. Μια ομάδα δεκαπέντε εθελοντών – μελών των Rotaract (με επικεφαλής τους Γιώργο Ελευθεριάδη και Ιωάννα Φωτοπούλου) με τη συνδρομή εξοπλισμένου κατάλληλα συνεργείου της Αντιδημαρχίας (με επικεφαλής τον διευθυντή Πρασίνου Ηλία Βαχτσεβάνο), προέβησαν σήμερα ..
στον καθαρισμό του πεζοδρομίου της οδού 26ης Οκτωβρίου, από το ύψος του FIX μέχρι το Δικαστικό Μέγαρο, περιοχή που αποτελεί μία από τις κύριες εισόδους της Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια στην αλυσίδα των συνεργασιών της Αντιδημαρχίας με στόχο τη φροντίδα του αστικού περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της πόλης.

Σχετικά με την συγκεκριμένη δράση ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά του Ροταριανού Ομίλου Ανατόλια. Έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι πολύτιμη η συμμετοχή των πολιτών για τη βελτίωση της εικόνας και της ζωής στη Θεσσαλονίκη. Κανένας Δήμος δεν μπορεί από μόνος του να αλλάξει τα πράγματα αν δεν βοηθούν και οι πολίτες, με το δικό τους τρόπο, καθημερινά. Ιδιαίτερα στην εποχή της οικονομικής κρίσης που περνάμε και η προσωπική προσφορά του καθενός είναι πολύτιμη. Χαίρομαι γιατί το μήνυμα περνάει όλο και περισσότερο στον κόσμο. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καλές ιδέες και σε συνεργασίες με εθελοντικές ομάδες. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη