22 Ιουλ 2011

Εξιχνάστηκε στυγερή δολοφονία στη Βέροια

Δύο αλλοδαποί (Αλβανοί) φίμωσαν 69χρονη που πέθανε από ασφυξία και σκότωσαν τον 73χρονο σύζυγό της σπάζοντάς του το κεφάλι, για να τους ληστέψουν.
Εξιχνιάστηκε το στυγερό έγκλημα που είχε συγκλονίσει τη Βέροια στις 26 Ιουνίου με τη δολοφονία του Βασίλη Μεϊμαρίδη και της 69χρονης συζύγου του Παρασκευής, μέσα στο σπίτι τους στη ..
Βέροια. Δράστες της δολοφονίας, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι δυο αλλοδαποί, ενώ η ανθρωποκτονία, είχε τελικά ως σκοπό τη ληστεία καθώς στο κρησφύγετο των δραστών βρέθηκαν πολλά κλοπιμαία τα οποια είχαν αφαιρέσει από το σπίτι του άτυχου ζευγαριού.


Θυμίζουμε ότι το άτυχο ζευγάρι βρέθηκε δεμένο σε διαφορετικά δωμάτια, στην οικία τους που ήταν πάνω από την επιχείρηση τους. Οι δράστες έπιασαν στον ύπνο τους ηλικιωμένους και όταν τους ξύπνησαν, τους ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα. Όταν πήραν την πληροφορία που ήθελαν, τους έδεσαν με αυτοσχέδια σχοινιά, τους φίμωσαν και άρχισαν να ψάχνουν. Η 69χρονη σύμφωνα με την ιατροδικαστή πέθανε από ασφυξία, ενώ ο 73χρονος είχε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο.

όλες οι λεπτομέρειες στο maknews
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη