7 Ιουλ 2011

Γιαούρτια και ροδάκινα εναντίον γραφείου Βενιζέλου (VIDEO)

Γιαούρτια και ροδάκινα πέταξαν «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου. Το περιστατικό σημειώθηκε..
 το βράδυ της Τετάρτης.

Επίσης, όπως αναφέρουν τα «Νέα», τοιχοκόλλησαν αφίσα με τη φωτογραφία του και τη φράση «καταζητείται». Ανάλογη αφίσα κυκλοφόρησε στη Θεσσαλονίκη και για τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη.

Όπως επίσης έγινε γνωστό, αποδέκτης παραπόνων από 15 πολίτες έγινε την Τετάρτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας.

Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Mega, δέχθηκε τα παράπονα παρέας 15 νεαρών, σε ταβέρνα στα Μελίσσια. Οι νεαροί μόλις τον είδαν να μπαίνει και να κάθεται με την παρέα του κατευθύνθηκαν προς την πλευρά του για να εκφράσουν την αγανάκτηση τους.

«Ήταν καμιά 15αριά παιδιά της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Μου είπαν ότι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθαν στο τραπέζι και διαμαρτυρήθηκαν για τα επεισόδια στην πορεία» είπε ο κ. Πρωτόπαπας στο Mega και συνέχισε:

«Ήμασταν όρθιοι για μιάμιση ώρα. Καταλαβαίνετε ότι και φωνή θα ανεβάσεις, όταν μιλάς με 15 άτομα και φωνή θα κατεβάσεις. Είναι από τα παιδιά που είναι στις πορείες και τις συγκεντρώσεις».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη