7 Ιουλ 2011

Ξέρετε τι έγινε τελικά με την απελευθέρωση του επαγγέλματος του "φορτηγατζή";

Θυμάστε φυσικά τη φασαρία που είχε γίνει και τις κινητοποιήσεις των νταλικέρηδων. Πρόθεση της κυβέρνησης ήταν να απελευθερώσει το επάγγελμα για να "πέσουν οι τιμές" και να "ανοίξει σε περισσότερους πολίτες". Ξέρετε κανέναν να αγόρασε νταλίκα; Ξέρετε που οδηγήθηκαν οι φορτηγατζήδες; Αν δεν ξέρετε διαβάστε το παρακάτω:

ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ - ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΡΑΦΟΡΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΝΤΑΛΙΚΑ ΤΟΥ
http://lefteria.blogspot.com/2011/07/blog-post_5497.html
Η οδυνηρή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει τους πολίτες, και ειδικά τους αυτοκινητιστές, αποτυπώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο στη σημερινή απελπιστική κατάσταση, όπου εξαναγκάσθηκε ακόμα και ο γνωστός σε όλους μας μαχητικός πρόεδρος του σωματείου "Ακρόπολις" Διεθνών Μεταφορέων Πιερίας, Τάσος Αλχαζίδης να πουλήσει τη νταλίκα του και να πάει οδηγός στη Βουλγαρία. Η τελευταία πράξη του δράματος συντελέσθηκε σήμερα ο μεσημέρι στο Μηχανολογικό Κατερίνης, όπου ο Τάσος μεταβίβασε τη νταλίκα του στον αγοραστή. Σε λίγο θα ακούσετε σε βίντεο τι λέει ο πρόεδρος για τη σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση, όπου έχουν οδηγήσει το λαό μας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη