27 Ιουλ 2011

"Ανίκανη και αναξιόπιστη η κυβέρνηση" λέει ο Π. Ψωμιάδης

Αφορμή για τη νέα επίθεση του "Πανίκα" στην κυβέρνηση αποτέλεσε η ενεργοποίηση της εγκυκλίου του υπουργείου Οικονομικών που ανάβει το "πράσινο" φως για ποινές φυλάκισης σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο άνω των 5.000 ευρώ. Κάνοντας λόγο για απόφαση "γυάλας", ο Π. Ψωμιάδης κάνει λόγο για..  
«Άλλη μία χυδαιότητα από την πιο ανίκανη και πιο αναξιόπιστη κυβέρνηση, την ώρα που καταρρέει η ζωή του Έλληνα. Αντί να σταθεί δίπλα στον πολίτη, το κράτος του Μνημονίου τρομάζει το λαό με απειλές καταστολής»  και προσθέτει ότι μόνο ένα αξιόπιστο κράτος δικαιούται να λαμβάνει τέτοια μέτρα, «όχι ένα κράτος που χρωστά στους καλοπληρωτές, που είναι απρόθυμο και αδύναμο να εισπράξει από τους μεγαλοκαρχαρίες, που δεν επιστρέφει ΦΠΑ στους εμπόρους και τους επαγγελματίες, που δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του στην αυτοδιοίκηση, στους φορείς, στα ασφαλιστικά ταμεία».

«Ας μας απαντήσουν αυτοί που πήραν μια τέτοια απόφαση «γυάλας»: πιστεύουν στ’ αλήθεια ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσουν τα δημόσια έσοδα ή τη δημόσια κατακραυγή; Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να θρυμματίζουν την κοινωνική συνοχή, η οποία όπως έχει πει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος είναι απαραίτητος όρος για την έξοδο από την κρίση» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Ψωμιάδη.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη