29 Ιουλ 2011

Αποθέωση Π. Ψωμιάδη στην Πιερία


Έχει ρεύμα… Θριαμβευτική υποδοχή επεφύλαξαν στον Παναγιώτη Ψωμιάδη περισσότερα από 2.000 άτομα που παραβρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην περιοχή Δίον της Κατερίνης. Μόλις έγινε αντιληπτός εισέπραξε το μεγαλύτερο χειροκρότημα συγκριτικά με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους, ενώ όσοι έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι, του έλεγαν...
ότι ξέρουν τι παιχνίδι παίζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εις βάρος του, ότι δεν θα τους περάσει και πως για εκείνους παραμένει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ανεξάρτητα με το τι θέλουν τα διάφορα κέντρα εξουσίας. Αρκετοί μάλιστα του έλεγαν να τολμήσει να κάνει το επόμενο βήμα, με εκείνον να παραμένει συγκρατημένος και προσεκτικός.

Από κοντά και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να προσεγγίσει με τον τρόπο του τον «Πανίκα», τονίζοντας στην ομιλία του πως «ιδεολογικά είμαστε το ίδιο με τον Περιφερειάρχη».

«Θερμές» ήταν και οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, ο οποίος είπε ότι «ο Περιφερειάρχης είναι από τους ελάχιστους με τους οποίους διαχρονικά δίνουμε μαζί αγώνες για τη Μακεδονία».

Στα παραλειπόμενα της εκδήλωσης καταγράφονται δυο ξεχωριστά στιγμιότυπα. Το πρώτο είναι ο έντονος τρόπος με τον οποίο χειροκροτούσε ο Κώστας Κιλτίδης, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Το δεύτερο, το οποίο σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά, ήταν η περίεργη στάση που κράτησε η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, η οποία μάλλον την είδε… Σάρα Πέιλιν της Κατερίνης. Στην ομιλία της «ξέχασε» να προσφωνήσει τον Π. Ψωμιάδη, ενώ απέφυγε να βρεθεί κοντά του κάνοντας πως δεν τον έβλεπε.
Φαίνεται κάποιοι ξέχασαν πολύ γρήγορα και σήκωσαν ψηλά τον αμανέ…



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη