2 Ιουλ 2011

Η χαρά του gay ανταποκριτή του CNN στην Αθήνα

CNN'S QUEST A VERY 'KNOTTY' BOY
Οχι μόνο είναι gay αλλά εκδήλωνε την ιδιαιτερότητά του ...σε δημόσιο χώρο όπως το Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης και είχε προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο όταν είχε συλληφθεί από αστυνομικούς, στο πιο πάνω χώρο, με ερωτικά βοηθήματα και..
 περίεργη αμφίεση. (διαβάστε εδώ τι του βρήκαν)

Ο λόγος για τον Εβραίο Ρίτσαρντ Κουέστ, βασικό ανταποκριτή του CNN στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες που μετέδιδε τα επεισόδια στο Σύνταγμα φορώντας μάλιστα τα σχετικά γυαλιά για την προστασία από τα δακρυγόνα. Δείτε πώς περιέγραφαν τα αμερικανικά ταμπλόιντ την περιπέτεια του με την σύλληψή του στο Σέντραλ Παρκ σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα:

"Ο διάσημος ρεπόρτερ είχε αφήσει το κουστούμι εργασίας του στο σπίτι, και προτίμησε κάτι σαφώς πιο άνετο και ερωτικό, όπως το σκοινί που είχε δέσει στο λαιμό του, το οποίο κατέληγε στα γεννητικά του όργανα. Στην μπότα του βρήκαν χωμένο ένα ερωτικό βοήθημα και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης που κουβαλούσε πάνω του, σε μια ιστορία που τροφοδότησε για πολλές μέρες τα ταμπλόιντ της Αμερικής. Πολλοί πίστεψαν ότι τότε η καριέρα του τελείωσε. Έκαναν λάθος."

Δείτε ένα απο τα βίντεο των ανατοπρκρίσεων και πως προκαλεί ...



Πηγή: http://papatzides.blogspot.com/2011/07/gay-cnn.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη