13 Ιουλ 2011

Γιατί εγκαταλείφθηκε η αξιοκρατία του opengov κύριε Βενιζέλο;

(Σημείωση: Απευθυνόμαστε στον Ευάγγελο Βενιζέλο, γιατί αυτός είναι ο κανονικός Πρωθυπουργός πλέον. Ο άλλος, απέχει...)
Το κόμμα σας εγκαινίασε μετά Βαϊων και κλάδων την ανοιχτή διακυβέρνηση κ. Βενιζέλο. Το opengov.gr δηλαδή στο οποίο υπέβαλλαν -μετά από δική σας πρόσκληση- βιογραφικά, κάπου 25.000 Έλληνες, οι οποίοι εξεδήλωσαν ενδιαφέρον να..
 στελεχώσουν κρατικές θέσεις.
Υποσχεθήκατε ότι θα καλύψετε αυτές τις θέσεις από τα βιογραφικά κι ότι θα το κάνατε και για επόμενες των πρώτων μηνών διακυβέρνησης, από τη "δεξαμενή βιογραφικών" που δημιουργήθηκε.
Φυσικά κάνατε ό,τι γίνεται πάντα στην Ελλάδα: Όλοι ξεκινούν με φόρα να κάνουν την αλλαγή και στη διαδρομή κουράζονται εύκολα και γυρνούν στην πεπατημένη.
Έτσι, καταλάβατε ότι αυτοί οι μοντερνισμοί, δεν είναι κατάλληλοι για την Ελλάδα και γυσρίσατε στην παλιά, δοκιμασμένη μέθοδο της επιλογής στελεχών από το βαθύ κομματικό ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμαστε κ.Βενιζέλο, στο διορισμό του Γρηγόρη Χατζησάββα, επιφανούς στελέχους του ΠΑΣΟΚ στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο συμπαθέστατος, κ.Χατζησάββας, διετέλεσε επί 16 χρόνια δήμαρχος, στον καταπράσινο δήμο Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Επαγγελματικά δεν είναι "κάτι" σπούδασε ..."εργοδηγός" κι αν δεν κάνουμε λάθος, δεν έχει ούτε καν πτυχίο ΑΕΙ. Φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με το χώρο της Υγείας. Καμία!

Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, παίχθηκε ένα περίεργο παιχνίδι στο Δήμο Λαγκαδά, το οποίο γνωρίζετε άριστα κ.Βενιζέλο: υπήρχαν δύο  "δεξιοί" υποψήφιοι, ο πετυχημένος και πολύ αγαπητός Γιάννης Καραγιάννης και ο σχετικά άγνωστος Γιάννης Αναστασιάδης. Στον α' γύρο ο Καραγιάννης πήρε 40, 34% κι ο "αντάρτης" Αναστασιάδης 26,80. Κι εκεί που όλοι περίμεναν να εκλεγεί ανετότατα ο Καραγιάννης, εξελέγη ο Αναστασιάδης!
Το φαβορί, ο Καραγιάννης, αντί να αυξήσει τις ψήφους του στον β' γύρο, τις είδε να μειώνονται.
Η αιτία είναι γνωστή: Το βαθύ ΠΑΣΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα Αναστασιάδη και αντάλλαξε ψήφους. Οι Νεοδημοκράτες του Λαγκαδά ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές (Μάρκο Μπόλαρη) και οι Πασόκοι του Λαγκαδά, ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις δημοτικές (Αναστασιάδη).
Έτσι, με τις πράσινες ψήφους εξελέγη ο "δεξιός" Γιάννης Αναστασιάδης.
Αυτά είναι γνωστά και σχολιάστηκαν έντονα, πριν 9 μήνες.
Μετά την εκλογή του, ο "δεξιός" κ.Αναστασιάδης, διόρισε τον παλιό δήμαρχο Νεάπολης και ΠΑΣΟΚο, Γρηγόρη Χατζησάββα, Γενικό Γραμματέα του Δήμου Λαγκαδά !!!

Πριν μερικές μέρες, πήρατε τον παντός καιρού, σύντροφο Χατζησάββα και τον διορίσατε διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς !!!
Από Δήμαρχος Νεάπολης, έγινε Γ.Γ. δεξιού δήμου και μετά διοικητής Νοσοκομείου.
Και καλά οι "πολιτικές θέσεις" και οι αιρετές. Με τη διοίκηση νοσοκομείου τι δουλειά έχει ο κ.Χατζησάββας;
Μη μου πείτε ότι έκανε αίτηση στο opengov !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς θα πείσετε τα νέα, λαμπρά μυαλά της Ελλάδας, που τρώνε τα χρόνια τους στα Yale, τα Harvant και τα ΜΙΤ, να έρθουν στην Ελλάδα να προσφέρουν; Αφού υπάρχουν ειδικά πανεπιστημιακά τμήματα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και μεταπτυχιακά στο Managment της Υγείας κι εσείς επιλέγετε ...εργοδηγούς, συνταξιούχους αστυνομικούς, τοπογραφους κ.λ.π., ως διοικητές νοσοκομείων, με μόνο προσόν τη συνεπή αφοσίωση "στο κόμμα".

Α, ρε Ελλάδα του κομματισμού........

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη